Máme novou verzi SW UltraGrid

Kolegové z Laboratoře pokročilých síťových technologií (SITOLA) vyvinuli novou stabilní verzi softwaru UltraGrid pro nízkolatenční a vysoce kvalitní přenosy videa přes IP sítě. Mezi hlavní novinky patří displej Vulkan, vylepšené GUI a nové funkce pro práci se zvukem. Nová verze 1.8 je k dispozici ke stažení pro všechny podporované platformy na http://ultragrid.cz/. Více informací zde.

projít na článek

Hyper-V 2016: Novinky

Microsoft již oficiálně vydal novou verzi Windows Server 2016, jaké novinky obsahuje? V tomto článku se stručně seznámíme s nejzajímavějšími novinkami týkající The post Hyper-V 2016: Novinky first appeared on Michal Zobec: Virtuální PC Blog // ZOBEC Consu

projít na článek

Vydán VMware Player 6.0.2

Společnost VMware vydala společně s novou verzí VMware Workstation také nový VMware Player. Soupis novinek naleznete v článku.  Novinky a opravy VMware The post Vydán VMware Player 6.0.2 first appeared on Michal Zobec: Virtuální PC Blog // ZOBEC Consultin

projít na článek

Krize v ČR má novou pohovku

Magazín Krize v ČR si na začátku nového roku 2011 dopřál novou koženou sedací soupravu. Jak se to všechno seběhlo se můžete dočíst v článku Redakce Krize v ČR má novou sedací soupravu.

projít na článek

Basecamp, přátelská appka pro hladké řízení projektů

Ten osobně znám z dávných dob, kdy jej klient využíval pro řízení práce s kolegy a zejména lidmi z reklamní agentury. Tento nástroj má ovšem více verzí, ale v tomto článku se primárně budu věnovat verzi číslo 3, která je aktuálně pro všechny k dispozici.

projít na článek

Představujeme vám elastanová prostěradla

Podle odborníků bychom měli měnit svou matraci co pět až deset let. Může se vám ale stát, že vaše nynější prostěradlo již nebude na novou matraci doléhat tak dokonale jako na předešlou. Máme pro vás snadné řešení.  

projít na článek