Letní Tábor Jógy A Ájurvédy 2024

20. 27. července 2024 Letní tábor jógy a ájurvédy 2024 Jóga, ájurvéda, védská astrologie, recitace manter... The post Letní Tábor Jógy A Ájurvédy 2024 appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Kurz jógy a ájurvédy v Indii 2024

Září 2024 Kurz jógy a ájurvédy v Indii 2024 Poutní místa u pramenů Gangy Cesta do... The post Kurz jógy a ájurvédy v Indii 2024 appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Psychologie z pohledu ájurvédy

2023 Speciální seminář Psychologie z pohledu ájurvédy Seminář Psychologie z pohledu ájurvédy je určený pro všechny, kteří... The post Psychologie z pohledu ájurvédy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Úvod do ájurvédy

3. 4. června 2023 Speciální seminář v Bratislavě Úvod do ájurvédy Seminář o tradiční indické nauce... The post Úvod do ájurvédy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Yoga Surya Gurukulam

od ledna 2024 Yoga Surya Gurukulam Denní studium jógy a ájurvédy, védské astrologie, recitace manter, meditace tradiční... The post Yoga Surya Gurukulam appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Víkend s jógou u koní (nejen) pro ABSOLVENTKY HORMONÁLNÍ JÓGY ve dnech 6.-8. prosince 2019

Víkend plný jógy, odpočinku a pohybu na čerstvé vzduchu. Naučíme se jak o sebe pečovat z hlediska ájurvédy, dopřejeme si relaxační masáže a vynikající veganské jídlo. Cena kurzu je 1500 Kč v.č. DPH Přihlásit se můžete na emailu: *protected email* Příspě

projít na článek