Yoga Surya Gurukulam

od ledna 2024 Yoga Surya Gurukulam Denní studium jógy a ájurvédy, védské astrologie, recitace manter, meditace tradiční... The post Yoga Surya Gurukulam appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Moc doteku v ájurvédě

14 a 15. října 2023 Speciální seminář v Piešťanech Moc doteku v ájurvédě Spojení teorie a praxe... The post Moc doteku v ájurvédě appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Děkujeme za registraci

Děkujeme za registraci do jednoho z našich kurzů v roce 2024 Dobrý den,děkujeme za Váš zájem o... The post Děkujeme za registraci appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Úvod do ájurvédy

3. 4. června 2023 Speciální seminář v Bratislavě Úvod do ájurvédy Seminář o tradiční indické nauce... The post Úvod do ájurvédy appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Mantra, tantra a jantra

3. a 4. června 2023 Speciální seminař pro lidi Mantra, tantra a jantra jidlo, piti, spanek atd.... The post Mantra, tantra a jantra appeared first on Yoga Surya International.

projít na článek

Vyhrajte novou vůni Yoga Mist

Do 31.1. můžete na jógovém portále YOGA POINT soutěžit o novou vůni YOGA MIST. The post Vyhrajte novou vůni Yoga Mist appeared first on KANTU | Uplift your spirit.

projít na článek