Svěží citrusová vůně a chuť dodají vašemu pokrmu z kuřete úplně nový rozměr. Nevěříte? Pak určitě vyzkoušejte některý z níže uvedených receptů.
Přemýšlíte, co k obědu? Máte doma kuře nebo kuřecí čtvrtky a nevíte, jak je připravit, abyste si pochutnali? Nechte se inspirovat a udělejte si kuře na medu. Mám pro vás připraveno hned několik variant, tak pro kterou se rozhodnete?
projít na článekPečené kuře je klasický pokrm, který můžeme servírovat ve všední den i ve svátek. Nespornou výhodou je hlavně jeho příprava. Často stačí kuře naložit do marinády, správně okořenit nebo zvolit správnou nádivku. Aby nám nezevšednělo, lze ho doplňovat nejrůz
projít na článekKuře na paprice sice nepatří do typicky jarního jídelníčku, ale protože se jedná o klasickou recepturu, známou již z kuchyní našich prababiček, s charakteristicky dokonale vyhraněnými chutěmi jednotlivých surovin, nemusíme se určitě bát postavit tento pok
projít na článekKuřecí maso je oblíbenou pochoutkou všech věkových skupin. Obliba kuřecího masa je dána tím, že je velmi rychle připraveno a je cenově dostupné. Asi málokdo má v dnešní době příležitost zabít a oškubat si vlastní kuře nebo pravidelně využívat jiný zdroj k
projít na článekKuře nebo kohoutek na paprice ve smetanové omáčce chutná skvěle. Když navrch přidáte pár restovaných žampionů a červenou kapii, samotný pokrm povznesete ještě o třídu výš. V našem článku vám přínášíme pohled na recept, který použili Kluci v akci na přípra
projít na článek