Konopí v péči o domácí mazlíčky

Konopí pomáhá zvířatům v mnoha ohledech stejně jako lidem. Působí proti bolesti, pomáhá zvládat trávicí, ale také psychické potíže. Přesto se stále jedná o pole neorané, neexistuje totiž dostatečná platforma pro výzkum využití konopí ve veterinární praxi.

projít na článek

Konopí a jeho zero waste potenciál

Kde všude je možné konopí využít? Mnohdy je konopí bezodpadovou surovinou. Kde konopí můžete vidět?

projít na článek

Péče o vlasy a pokožku hlavy a konopí

Jak pečovat o vlasy v zimních měsících? Poradíme Vám, na co si dát pozor a jak postupovat krok za krokem. Zaměřte se na nejen na vnějškovou péči pomocí kvalitního šamponu a doplňkové vlasové kosmetiky, ale dbejte i na dostatečný přísun živin. Využijte při

projít na článek

Cokoli z plastu může být vyrobeno z konopí

Nenáročná, a přitom doslova zázračná rostlina s mnoha přínosy a blahodárnými účinky, to je konopí. Konopí je pro svou univerzální povahu žhavým konkurentem plastů, dřeva i bavlny.

projít na článek

Vše, co byste měli vědět o kočičí vzteklině

I domácí mazlíčky může skolit lecjaká nemoc. V současné době se hojně vyskytuje vzteklina, proto své mazlíčky nezapomeňte proti této závažné nemoci očkovat. Vzteklinu bohužel mohou chytit i majitelé domácích zvířátek, proto je hlavně pro vaše dobro to, že

projít na článek

Poruchy příjmu potravy a vliv konopí

Je možné, že konopí pomůže i při poruchách příjmu potravy? Konopí zvyšuje chuť k jídlu. Mohlo by tak pomoci i při mentální anorexii.

projít na článek