Péče o vlasy a pokožku hlavy a konopí

Jak pečovat o vlasy v zimních měsících? Poradíme Vám, na co si dát pozor a jak postupovat krok za krokem. Zaměřte se na nejen na vnějškovou péči pomocí kvalitního šamponu a doplňkové vlasové kosmetiky, ale dbejte i na dostatečný přísun živin. Využijte při tom výjimečného potenciálu produktů z konopí.

projít na článek

Péče o suché vlasy

Důvodů, proč jsou vlasy suché, je celá řada. Může to být způsobeno suchou pokožkou hlavy, která neprodukuje dostatečné množství kožního mazu. Někdy je to dáno geneticky. Poměrně často si však za tento problém můžeme sami – přirozenou rovnováhu vlasů možná

projít na článek

Vlasy a jejich přirozené zdraví – výhody přírodní a konopné péče

Pečujte o své vlasy za přispění přírodních kosmetických produktů. Vyzkoušejte některý z přírodních šamponů nebo si připravte domácí vlasovou kúru z lístků konopí či kopřivy.

projít na článek

Péče o pokožku v letních měsících s konopím

Péče o pokožku je důležitá v každém ročním období, ale léto vyžaduje hydrataci hlavně po opalování. Jak se správně starat o pokožku v letních měsících?

projít na článek

Konopí a jeho zero waste potenciál

Kde všude je možné konopí využít? Mnohdy je konopí bezodpadovou surovinou. Kde konopí můžete vidět?

projít na článek

Dermedic Capilarte

Vypadání vlasů dokáže pořádně potrápit. Ne všichni vědí, že tento nežádoucí proces ovlivňuje i roční období – podzim bývá nejnáročnější. Pomoci mohou vlasové kúry Dermedic Capilarte s účinným komplexem PILOTANTUMTM . Posilují vlasové folikuly a podpoří

projít na článek