Konec světa 2012 bude v pátek. Jak se na něj připravit?

Na přírodní katastrofy gigantických rozměrů příliš nevěřím. Jediné co jsem ochoten připustit je dočasný výpadek elektrické energie a s tím spojené komplikace. Podle toho se také naše rodina připravuje. Více v článku  Konec světa 2012 vychází na pátek. Jak se na něj připravit?

projít na článek

Cookies stále žijí. Na co se připravit?

O cookies jsem tady na blogu napsal už nespočet slov.  A nejinak tomu bude i v tomto článku. Tentokrát bude řeč o prodloužení lhůty pro jejich definitivní konec.

projít na článek

Prodej počítačů 2012

Analytici magazínu Krize v ČR předpokládají v roce 2012 meziroční pokles prodeje počítačů notebooků a netbooků nejméně o 30%. Více informací najdete v článku: Prodej počítačů v roce 2012 klesne nejméně o 30%

projít na článek

2012

V tomto roce společnost navazuje spolupráci s prvním nadnárodním řetězcem prodejen potravin. Začíná poskytovat kompletní montážní práce při přestavbách jeho prodejen. The post 2012 appeared first on RM Facility s.r.o..

projít na článek

Je pátek

A je tady pátek třináctého! Dobrou noc a hodně štěstí přes den. Související obrázky: [See image gallery at kvisova.cz]

projít na článek

Setkání bystřanů 2012

V roce 2012 jsme měli u nás na Bystrém tu čest uspořádat setkání obcí, v jejichž názvu se vyskytuje slovo Bystré. A tak se u nás setkali občané z Vranova nad Topĺou, Bystré u Poličky, Bystré z Orlických hor, Bystré u Starkova a samozřejmě místní Jano

projít na článek