Karel Havlíček přestavěl v Krumlově památník na bydlení. „Pod okny“ mu mezitím vypukla válka v místní buňce ANO

První místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček koupil a zrekonstruoval v Českém Krumlově bývalý památník bitvy národů u Lipska. Nyní v něm s rodinou tráví víkendy. Paradoxně přímo pod Havlíčkovými okny přitom v krumlovském ANO začala nepsaná válka, jejíž důsledky zcela změnily letité poměry na místní radnici. A mimo jiné také ukázaly, že hnutí pod vedením Andreje Babiše už zdaleka není tak jednotné, jak by se mohlo zdát.

projít na článek

Soustředění TCM v Českém Krumlově

Po obnovení sportovní činnosti jsme se rozhodli uspořádat v Českém Krumlově soustředění RSC. Propozice v příloze soustředění RSC Český Krumlov 2020.docx (57,6 kB)

projít na článek

Den kdy začala druhá světová válka

Druhá světová válka byl globální vojenský konflikt, jehož se zúčastnila většina států světa a jenž se stal s více než 60 miliony obětí dosud největším a nejvíc zničujícím válečným střetnutím v dějinách lidstva.

projít na článek

Rusko si připisuje úspěchy v bitvě o Bachmut. Zelenskyj mezitím Západu vzkazuje: terorismus zastavíme jedině porážkou

Rusové ohlásili pokrok ve snaze o obklíčení východoukrajinského města Bachmut. Relativně drobné zisky jim umožňují přiškrtit ukrajinské zásobovací trasy. Evropští představitelé mezitím přijeli do Kyjeva jednat o další vojenské pomoci.

projít na článek

Je to šílenost. Ne, NATO nás chtělo zničit. Válka rozděluje Rusy u hranic

Belgorodská oblast na jihu Ruska se před rokem stala jedním z míst, odkud okupační armáda vstoupila na Ukrajinu s cílem dostat ji pod kontrolu. Místní obyvatelé od té chvíle přivykli zvukům sirén i ostřelování. Řada z nich věří, že se Rusům přes dosavadní

projít na článek

Havlíček: Babiš neslibuje mír napořád, jen by to dělal jinak

S místopředsedou hnutí ANO o prezidentské kampani Andreje Babiše, jeho vstupu do StB a výrocích o Petru Pavlovi

projít na článek