Kamion pro Adama Lacka bude!

Přestože tým Buggyra na konci loňského roku oznámil jasné NE evropským truckům a zaměření na vytrvalostní série cestovních vozů a dálkových rally, nakonec na tradiční zastávce evropského šampionátu tahačů na okruzích v Mostě nebude chybět.

projít na článek

Jarama 2018: Jedeme dál!

Přestože Le Mans 2018 ukončilo nadvládu Adama Lacka nad evropským truckracingem, Buggyra rozhodně neskládá před posledním podnikem v sezóny ve španělské Jaramě zbraně.

projít na článek

Lacko jede na Nürburgring obhajovat titul mistra Německa!

Před účastníky mistrovství Evropy tahačů je tento víkend první vrchol letošní sezony v podobě závodu na slavném Nürburgringu. Na čtvrtého muže průběžného pořadí a obhájce titulu Adama Lacka čeká obhajoba tří loňských prvenství.

projít na článek

Slovakia Ring 2019: Do třetice všeho dobrého?

Jako na houpačce se musí cítit po skončení úvodních dvou podniků ME tahačů v Misanu a na Hungaroringu tým Buggyra Racing, který v případě Adama Lacka vsadil na revoluční speciál VK50. Po senzačním vítězství v Misanu totiž přišlo maďarské vystřízlivění. Ji

projít na článek

Czech Truck Prix přinesl souboj titánů

Czech Truck Prix 2016 je minulostí. Mostecký autodrom hostil evropský šampionát okruhových tahačů FIA ETRC o tomto víkendu už po čtyřiadvacáté v řadě. Souboj dvou, letos dominantních jezdců Adama Lacka a Jochena Hahna skončil opět nerozhodně.

projít na článek

Adam Lacko a Aliyyah Koloc míří znovu na Hungaroring

Po necelém týdnu Adam Lacko a Aliyyah Koloc, se vrací na Hungaroring, na kterém se jezdci týmu Buggyra Zero Mileage Racing představí již o víkend v rámci ESET Cup Series. Zatímco sestra Yasmeen Koloc bude bojovat spolu s Tomášem Engem za volantem Renault

projít na článek