Adam Lacko a Aliyyah Koloc míří znovu na Hungaroring

Po necelém týdnu Adam Lacko a Aliyyah Koloc, se vrací na Hungaroring, na kterém se jezdci týmu Buggyra Zero Mileage Racing představí již o víkend v rámci ESET Cup Series. Zatímco sestra Yasmeen Koloc bude bojovat spolu s Tomášem Engem za volantem Renault Clio RS o titul vytrvalostního šampióna třídy TC – 2.0, představí se Aliyyah vedle Adama Lacka v kategorii GT 3!

projít na článek

Téo na stupních vítězů, Aliyyah brala body!

Závodem na Hungaroringu odstartoval v neděli premiérový ETRC Digital Racing Challenge. Tým Buggyra Racing vyslal do boje trojici Adam Lacko, Téo Calvet, Aliyyah Koloc a nevrátil se z Maďarska s prázdnou.

projít na článek

Adam Lacko se nevzdává. Boj o titul trvá.

Adam Lacko slavil letošní premiérové vítězství a posunul se na druhé místo celkové klasifikace, Téo Calvet prodloužil sérii konzistentních výkonů, okořeněnou dvěma stupni vítězů a Aliyyah Koloc plní přesně stanovená zadání. Norbert Kiss není neporazitelný

projít na článek

Buggyra testovala v Nogaru

První pracovní dny měsíce května se pro trio Aliyyah Koloc, Adam Lacko a Téo Calvet nesly ve znamení testování na domácí základně ve francouzském Nogaru.

projít na článek

Rychlé trucky testovaly na mosteckém okruhu

Konečně došlo i na tahače, chtělo by se říci. Ve středu a ve čtvrtek proběhlo na okruhu v Mostě první letošní testování tahačů, ve speciálech Buggyra DV50 a AK29 se střídali Aliyyah Koloc, Adam Lacko a Téo Calvet.

projít na článek

Buggyra sbírá úspěchy v e-sportu

Druhý závod FIA ETRC digital se konal v neděli na okruhu v Misanu. Buggyra postavila opět sestavu, se kterou počítá pro zbytek standardní sezóny ve složení Adam Lacko, Téo Calvet a Aliyyah Koloc. Nejlépe si opět vedl francouzský mladík.

projít na článek