Jak řešit hypotéku při rozvodu?

Ze statistických údajů vylívá, že v české republice je docela dost rozvodů. Není tedy divu, že se lidé ptají, jak se řeší hypotéka v případě, že se manželé rozvádí. V případě rozvodu především záleží na vzájemné domluvě. Je totiž možné, aby si jeden z partnerů ponechal hypotéku a splácel nemovitost. Druhý z partnerů pak bude ... Přečíst článek... The post Jak řešit hypotéku při rozvodu? first appeared on Dolárky.

projít na článek

Máte na hypotéku? Pomůže i hypoteční kalkulačka

Chystáte se pořídit hypotéku na dům? Nevíte, jestli je pro vás lepší hypotéka nebo klasická půjčka? Nemáte přehled v podmínkách? Tápete nad tím, kdo vám poskytne hypotéku nejvýhodněji? Přinášíme přehled těch nejzákladnějších informací.

projít na článek

ROZŠÍŘENÍ HLINÍKOVÉHO ROZVODU

PROHLÉDNĚTE SI FOTO ! Náš zákazník v CTParku v Kozomíně, kterému jsme v minulosti dodali 2 kompresory CompAir včetně úpravy stlačeného vzduchu a rozvodů stlačeného vzduchu, nyní rozšiřuje výrobu. Velmi nás těší, že pro realizaci rozšíření rozvodů stlačené

projít na článek

Penize: Pořídit si dům u moře na hypotéku? Jde to, má to ovšem háček

„Byli jsme na dovolené v Itálii, v Pescaře a zamilovali se do místa. Rozhodli jsme se, že si tam koupíme byt. Jeden pěkný jsme našli. Původně jsme uvažovali o půjčce u banky, ale nabídky se nám zdály nevýhodné. Navíc bychom museli ručit nemovitostí v Čech

projít na článek

EET a režim přenesené daňové povinnosti

Dostal jsem několik dotazů, jak řešit v EET režimu přenesené daňové povinnosti, tzv. reverse charge, § 92a až § 92e zákona č. 235/2004 Sb., o DPH. Jedná se o případ, že vystavujete fakturu bez vyčíslení DPH s tím, že DPH spočítá a zaplatí odběratel.

projít na článek

Americká hypotéka: Hypoteční úvěr nejen na bydlení

Hledáte výhodnou hypotéku? Spoříte na dům nebo kupujete nemovitost? Víte, jak funguje americká hypotéka? Jaké jsou její výhody a nevýhody a kdy si zvolit tuto možnost oproti klasické hypotéce? Poradíme!

projít na článek