Jak být na internetu a neurazit

Čím dál více se množí příspěvky ublížených nadsamců, kteří žijí většinou u svých rodičů, o tom, jak moc je dnes těžké sehnat pořádnou ženu. Tito frajeři pravého slova smyslu se v angličtině nazývají posměšně „gentleman“, „nice guy“ nebo také „white knight“. Jde většinou o muže, kteří nebyli zrovna moc úspěšní v kontaktu s ženami v reálném životě, a tak to zkoušejí na internetu. Všechna odmítnutí samozřejmě komentují tak, že za to může feminismus a moderní ženy jsou moc vybíravé, případně všechny ty pěkné vyžerou „bad boys“ a na ně zbyde jenom to nejhorší. Vidíte, kde to je špatně? Už jen to, že třídí ženy na to nejlepší a to, co radostně pojmenovávají „bottom of a barrel“, tedy spodek nádoby, naprosté dno, jenom svědčí o jejich ne zrovna zdravém vztahu k ženám. Tito muži se poslední dobou začali „sjednocovat“ pod taktovkou „Incel“, tedy involuntary celibate – nedobrovolný celibát. A občas se stane, že jednomu z těchto sexuálně-frustrovaných chlapců zkrátka přeskočí a vystřílí třeba koleje studentů. Ale to je zase jiné téma. Proč se mnou ženy nemluví? Otázka, kterou si spousta z nich pokládá – a existuje na ni jednoduchá odpověď. Uvedeme příklad reálné diskuze, která se opravdu stala mezi hodným chlapcem a dívkou. „Přeji dobré jitro, má lady, všiml jsem si, že dnes vypadáte náramně svěže a překrásně. Mohl by vás tento gentleman pozvat na šálek čaje?“ – racionální odpověď každé dívky, která nechce být znásilněna, zní takto „Ne, díky“. Načež další zpráva od gentlemana obsahovala spoustu nadávek o prostitutkách, levných děvách a podobných, v mnohem horším tvaru. Spolu s přáním smrti nebo smrti někoho blízkého. A tihle týpci se potom diví, že s nimi ženy netráví ani pět minut. Pokud by někdo chtěl „objevit“ více, tak sice je to v angličtině, ale existuje spousta videí, jako například Nice guys na Youtube, kde se hned můžete podívat na výkvět těchto maminčiných mazánků. A ano, jsou i v Česku. Článek Jak být na internetu a neurazit se nejdříve objevil na Shahab.

  • Web: Shahab
  • Aktualizace: 15.12.2023
projít na článek

Historie internetu v ČR

Zatímco historie celosvětového internetu sahá až do 60 let dvacátého století, kdy se začala formovat první počítačová síť, kterou můžeme The post Historie internetu v ČR first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Plánovaná odstávka Internetu

Dne 18.6.2014 od 20:00 do 23:59 může dojít ke krátkodobým výpadkům připojení k Internetu z důvodu nutné servisní údržby v centrálním datacentru v Praze kde končí náš pronajatý centrální optický okruh hlavní konektivity. Případný delší výpadek se budeme sn

projít na článek

Internet historie

Zajímala by vás historie Internetu? Jak vlastně tato celosvětová počítačová síť vznikla a jak se vyvíjela historie Internetu? Dnes je The post Internet historie first appeared on Co je internet?.

projít na článek

BESEDA PRO RODIČE RIZIKA INTERNETU A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

Vážení rodiče, v rámci projektu Kyberšikana má červenou Vás zveme na online besedu pro rodiče Rizika internetu a komunikačních technologií, která se uskuteční ve čtvrtek 9. 9. 2021 od 16.00 do 17.30.

projít na článek

Zajímavé články na internetu: Styl výuky ve školách

Téměř denně pracuji s texty, které napsali jiní lidé. Mám za úkol je přepsat do podoby, která bude reprezentativní, gramaticky a stylisticky přijatelná, a konečně jsem pochopil, dnešní zprávy ze světa. Je to dobrá práce, baví mě, a nemám na co stěžovat. T

projít na článek