Historie internetu v ČR

Zatímco historie celosvětového internetu sahá až do 60 let dvacátého století, kdy se začala formovat první počítačová síť, kterou můžeme The post Historie internetu v ČR first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Internet historie

Zajímala by vás historie Internetu? Jak vlastně tato celosvětová počítačová síť vznikla a jak se vyvíjela historie Internetu? Dnes je The post Internet historie first appeared on Co je internet?.

projít na článek

Horšovský Týn - informace, zajímavosti, kultura, historie i novinky

povídání, informce, postřehy, fakta, historie, součastnost, projekty, fotografie a další o Horšovském Týně.

projít na článek

Vysokorychlostní internet v České republice

I když denně využíváme internet, ať už k pracovním účelům, k získání informací, jako pomoc v rámci dalšího vzdělávání, či ohledně zábavy nebo odpočinku při brouzdání na internetu, nicméně stále Česká republika má nedostatky v rámci internetového připojení

projít na článek

Historické portály

Historie je věda, která se zabývá minulostí lidstva a to ve všech stránkách lidského konání. Zkoumá události politické, hospodářské, náboženské a kulturní. Odborníci se jmenují historikové. Historie má také celou řadu pomocných věd jako třeba antropologie

projít na článek

BESEDA: Dosud nepromítané obrázky z historie Židlochovic

Zveme Vás na další z cyklu besed s Karlem Vavříkem, na které budete moci shlédnou sérii zajímavých a dosud na besedách nepromítaných obrázků z historie Židlochovic.

projít na článek