Informace pro naše zákazníky

Všem stálým zákazníkům, kteří odebírali kuřice, se omlouváme, že od letošního roku jsme prodej kuřic ukončili.

projít na článek

UPOZORNĚNÍ: Naše prodejna domácích potřeb v Třinci byla uzavřena. Železářství zůstává...

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ. Upozorňujeme všechny naše zákazníky, že došlo k uzavření naší prodejny TŘINEC, DOMÁCÍ POTŘEBY na ulici Komenského 390, 73961 Třinec-Lyžbice. Další informace najdete uvnitř článku...

projít na článek

Připravujeme e-shop i kamenný obchod pro naše slovenské zákazníky

Nový e-shop pro slovenské zákazníkyi na Slovensku si můžete nakoupit naše krmítka Realizujeme a snad i v brzké době spustíme prodej Jakubovských krmítek i na Slovensku. Nejpozději do konce měsíce června 2016. Naše zastoupení (západní Slovensko)

projít na článek

Uzavření o prázdninách 2023 : Upozorňujeme naše zákazníky, že od 24.6. do 15.9.2023 bude v SOBOTU ZAVŘENO !! Také bude náš pneuservis uzavřen v době od 5.7. do 9.7. 2023 !!

Článek Uzavření o prázdninách 2023 : Upozorňujeme naše zákazníky, že od 24.6. do 15.9.2023 bude v SOBOTU ZAVŘENO !! Také bude náš pneuservis uzavřen v době od 5.7. do 9.7. 2023 !! se nejdříve objevil na Pneucentrum HVT Servis.

projít na článek

Instalace flexibilního sloupku F

Pro naše zákazníky odebírající flexibilní sloupky F s ocelovým bodcem jsme připravili nástroj pro ještě jednodušší instalaci těchto směrových sloupků. Jedná se o zatloukadlo, které je na horní a dolní části opatřeno kalenou vložkou. Zatloukadlo se navleče

projít na článek

2020 - Nová akční zářijová nabídka

Pro všechny naše zákazníky přinášíme zářijový akční leták na téma domácí potřeby.

projít na článek