Připravujeme e-shop i kamenný obchod pro naše slovenské zákazníky

Nový e-shop pro slovenské zákazníkyi na Slovensku si můžete nakoupit naše krmítka Realizujeme a snad i v brzké době spustíme prodej Jakubovských krmítek i na Slovensku. Nejpozději do konce měsíce června 2016. Naše zastoupení (západní Slovensko) bude jak v kamenném, tak i v internetovém obchodě. Jakmile budou dořešeny zbývající administrativní záležitosti, zákazník ze Slovenska bude moci Jakubovská krmítka objednat a nakoupit rovnou ze slovenského e-shopu. Přesměrování budete přímo zde z našich internetových stránek. The post Připravujeme e-shop i kamenný obchod pro naše slovenské zákazníky appeared first on Jakubovské včelařské krmítko.

projít na článek

Partnerský e-shop i kamenný obchod pro slovenské zákazníky spuštěn!

Nově si Jakubovské krmítko můžete zakoupit i na Slovenskuvčelařský obchod spustil prodej krmítek na e-shopu i v kamenných obchodech Naši slovenští partneři spustili provoz e-shopu i kamenného obchodu v obci Drahovce. Nabízejí nejen jakubovská v

projít na článek

První vozy Kia XCeed už opouštějí brány slovenské továrny

Z výrobní linky závodu automobilky Kia ve slovenské Žilině sjely první kusy nového kompaktního crossoveru Kia XCeed, které míří k českým zákazníkům.

projít na článek

Heureka.cz - stovky spokojených zákazníků chválí internetový obchod kovacek.cz

Po prvním roce spolupráce s porovnávačem cen Heureka.cz se může náš internetový obchod www.kovacek.cz pochlubit stovkami kladných ohlasů na naše služby. Naši zákazníci nejvíce oceňují nízké ceny, komunikaci s našimi obchodníky a naší kamennou prodejnu

projít na článek

Velký kamenný poklop na studnu

Více fotografií a rozměry se objeví po kliknutí na tlačítko níže

projít na článek

Uzavření o prázdninách 2023 : Upozorňujeme naše zákazníky, že od 24.6. do 15.9.2023 bude v SOBOTU ZAVŘENO !! Také bude náš pneuservis uzavřen v době od 5.7. do 9.7. 2023 !!

Článek Uzavření o prázdninách 2023 : Upozorňujeme naše zákazníky, že od 24.6. do 15.9.2023 bude v SOBOTU ZAVŘENO !! Také bude náš pneuservis uzavřen v době od 5.7. do 9.7. 2023 !! se nejdříve objevil na Pneucentrum HVT Servis.

projít na článek