Festival Volt v Sopronu – začínáme…

Maďarsko je vposledních letech čím dál tím oblíbenějším i mezi mládeží, protože organizuje po celé léto na různých místech Maďarska spousta hudebních festivalů. Tyto festivaly jsou mezi mládeží tak oblíbené, že studenti si mnohdy plánují své zkoušky sohledem na program festivalů... Naštěstí se hudební festivaly rozbíhají teprve začátkem července a srpna, takže studenti mají šanci vedle uzavření daného semestru na školách i vydělat si na vstupenky nějaké ty potřebné peníze. Podle...

projít na článek

Ernakulam Shiva Temple Festival, Ernakulam, Indie (část 1.)

Pravidelný festival Šiva chrámu ve městě Ernakulam (Ernakulathappan Uthsavam) se koná během tzv. období Malayalam Month Makaram (leden/únor). Festival trvá dlouhých 8 dní a přesné datum se každý rok mění.

projít na článek

Thaipooya Mahotsavam Festival, Thrissur, Indie

Začátek roku je v jižní Indii časem festivalů. Pokud zde v tuto dobu cestujete, je velmi snadné na nějaký festival narazit. Jedním z nich je také festival Thaipooya Mahotsavam, který patří mezi známé festivaly ve státě Kerala v jižní Indii.

projít na článek

Začínáme ve středu 16.9.

Letošní podzimní sezóna večerů Osamělých písničkářů na Kaštanu se rozjíždí ve středu 16. září. Začínáme jako tradičně ve 20:00, těší se na Vás Marka Míková, Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Petr Linhart.

projít na článek

Yachting festival v Cannes od 8. 13. září 2020

Vážení příznivci yachtingu a katamaránů zvlášť. V září se chystáme na Yachting festival v Cannes a rádi se tam s vámi potkáme Článek Yachting festival v Cannes od 8. 13. září 2020 se nejdříve objevil na Bali Catamarans.

projít na článek

Festival Mediaval se po pěti letech vrátí do Aše

Ve dnech 1. - 3. září se má po pětileté přestávce uskutečnit na vrchu Háj přehlídka středověké hudby Festival Mediaval. ...

projít na článek