Začínáme ve středu 16.9.

Letošní podzimní sezóna večerů Osamělých písničkářů na Kaštanu se rozjíždí ve středu 16. září. Začínáme jako tradičně ve 20:00, těší se na Vás Marka Míková, Jiří Dědeček, Jiří Konvrzek a Petr Linhart.

projít na článek

Pozor, začínáme už ve středu 22. ledna!

Ano, už ve středu 22. ledna na Vás budou na Kaštanu čekat Jana Šteflíčková, Jiří Dědeček, Michal Bystrov a Petr Nikl. Omlouváme se za poněkud pozdní anonci večera, způsobenou již vyjasněnými nejasnostmi okolo budoucnosti Kaštanu. Vše dobře dopadlo a tak s

projít na článek

Večer Osamělých písničkářů ve středu 23.2.

Petr Nikl, Michal Bystrov a Marka Míková se na Vás těší ve středu 23.2. v pražském  Kaštanu ! Začínáme ve 20:00.

projít na článek

Začínáme ve středu 18. září

První podzimní Večer Osamělých písničkářů na Vás čeká ve středu 18. září v pražském Kaštanu, Bělohorská 150. Nenechte si ujít mimořádně silnou sestavu - Lenka Dusilová, Dáša Voňková, Jana Šteflíčková, Karel Vepřek . Těšíme se na Vás!

projít na článek

Březnový večírek nastane ve středu 21.3.

​ Začátek jara oslavíme večírkem na Kaštanu! Ve středu 21.3. zde  budou slavit Martina Trchová, Jiří Konvrzek, Jiří Smrž a Jan Jeřábek. Případné rezervace vstupenek jsou možné  na stránkách klubu Kaštan , začínáme jako obvykle ve 20:00. Těšíme se na Vás!

projít na článek

Večer Osamělých písničkářů ve středu 30.3.

Tradičně jako každou poslední středu v měsíci - Osamělí písničkáři na  Kaštanu ! Jakub König, Terezie Palková.  Bude to nakonec večírek ve dvou - covid se nevyhýbá ani naší osamělosti a  Jana Kozubková  se tedy pro tentokrát omlouvá... Bude to skvostná

projít na článek