Ekonomické lasery Glorystar

Na základě četných žádostí jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku strojů o ekonomickou řadu vláknových laserů. Po pečlivém výběru jsme jako partnera zvolili společnost Glorystar, která mimo požadavku na velmi příznivou cenu splňuje i vysoké evropské nároky na kvalitu. Každý laser prochází během výroby 139 kontrolními procesy. Hlavní výrobní závod je v čínském Shenzhenu, který je spolu se sousedním Hong-Kongem průmyslově nejvyspělejší oblastí Číny. Kvalita zpracování a některá výjimečná technická řešení jsou spolu s naším silným servisním zázemím předpokladem velmi dobré volby. Naším hlavním dodavatelem laserů zůstává i nadále společnost Durma, nicméně cenové rozdíly jsou takové, že si tito výrobci v podstatě nekonkurují. Laser na trubky a profily Celkově Glorystar nabízí více než 150 modelů strojů v 8 produktových řadách. Hlavními produkty jsou vláknové lasery s vyměnitelnými stoly, kompaktní lasery s jedním stolem, trubkové lasery a kombinované lasery plech-trubka (profil). Nabízíme je s laserovými zdroji Raycus a pálicími hlavami Glorystar, mohou se ale použít i komponenty IPG (zejména pro slabší výkony rezonátoru) a Precitec.  Základní parametry najdete na produktové stránce, nebo kontaktujte naše obchodní oddělení. Lasery splňují veškeré přísné evropské průmyslové normy, normy ochrany životního prostředí a normy bezpečnosti práce na vláknových laserech, jako je ochrana proti otevření dveří, ochrana zraku a další. Lasery jsou vybaveny industriálními klimatizačními jednotkami, které stabilně regulují teplotu komponent k zabránění nepříznivému vlivu nárůstu teploty při pálení materiálu. Efektivní ochrana pomocí vysokorychlostního speciálního řetězu pro vedení optického kabelu účinně zabraňuje jeho případnému odpojení, otočení či poškození a zaručuje jeho delší životnost. Svařovaný a maximálně robustní rám stroje zabraňuje možným teplotním deformacím a zajišťuje vysokou přesnost, a to i při dlouhodobém nepřetržitém pálení. Rám stroje Modulární systém roštů Vysoce výkonný systém odsávání rozdělený do 8 plně automatických zón zabraňuje znečištění komponentů uvnitř stroje, zajišťuje bezpečný provoz laseru a je šetrný k životnímu prostředí. Boxy na odpad jsou navrženy tak, aby je bylo možné vysouvat z obou stran stroje. Systém odsávání Boxy na odpad výsuvné na obě strany Průmyslové detektory umístěné před pálicí hlavou signalizují laseru možnou kolizi pálicí hlavy. Ochrana proti kolizi U trubkových laserů je nutno vyzdvihnout vysoce kvalitní standardní sklíčidla, výkonné odsávání a možnost dodání stroje se třemi sklíčidly, který mimo jiné umožnuje bezodpadové řezání.

projít na článek

Čistič roštů laserových stolů SLAT EASY CLEANER

Vyniká patentovanou technologií odstraňování strusky z laserových stolů pomocí frézování. Je vhodný jak pro CO2 lasery, tak i pro fiber lasery, kde je struska obvykle tvrdší a tím hůře odstranitelná. Právě tam se ještě více projevují benefity našeho řešen

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh BRNO 2022 Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 4.-7.10. nás najdete v pavilonu B expozici 29 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek

Naším snem byla Kanada

Když se počátkem osmdesátých let rodina Žídkova odhodlala k emigraci, nevedly ji k tomu pohnutky ekonomické, ale kromě všudypřítomného politického tlaku totalitního režimu především důvody ekologické.

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh – BRNO 2023 – Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 10.-13.10. nás najdete v pavilonu B expozici 31 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek

Zveme Vás na Open House Formetal 2023

Termín konání 24. až 26. 5. 2023, vždy od 8 do 16 hodin. Také letos pro Vás připravujeme tradiční Open House Formetal, který se bude konat v květnu v našem showroomu a sídle společnosti v Měšicích u Prahy. Pro velký zájem v minulých ročnících jsme se l

projít na článek