Mezinárodní strojírenský veletrh BRNO 2022 Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 4.-7.10. nás najdete v pavilonu B expozici 29 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť. PushCorp Broušení robotem Budou vystavována dvě robotizovaná brousící pracoviště: Pracoviště 1 Plně robotizované brousící pracoviště s hlavou PushCorp a automatickou výměnou nástrojů v rámci pracovního cyklu. Cílem je ukázat možnosti broušení svarů, odlitků, vrtání a řezání závitů. Pracoviště 2 Jedinečnou unikátní vibrační elektrickou hlavu (k dispozici je i brousící) s výkonem 1kW ve spojení s kolaborativním robotem. Cílem je ukázat a hlavně objasnit možnosti využití brousících a vibračních technologií ve spojení s kolaborativními roboty. Salvagnini Ohraňovací lis s automatickou výměnou nástrojů. Představení ostatních technologií této značky (ohýbací centra, lasery, výrobní linky). Euromac tradice dodávek již 30 let Nový typ velkoformátového děrovacího stroje EUROMAC XT a Ohýbací robotické centrum FX BEND 1547 (ohraňovací lis a robot). Haeger Nová řada strojů HAEGER 5. generace. Stroje prošly řadou vylepšení a mimo jiné jsou připraveny na propojení s robotem. Brousící stroj COSTA COSTA je jeden z největších výrobců tohoto typu strojů. Vystavován bude stroj řady MD4 a je možno přivézt testovací vzorky, které pro vás rádi zpracujeme. Čistič roštů laserových stolů SLAT EASY CLEANER Vyniká patentovanou technologií odstraňování strusky z laserových stolů pomocí frézování. Je vhodný jak pro CO2 lasery, tak i pro fiber lasery, kde je struska obvykle tvrdší a tím hůře odstranitelná. Právě tam se ještě více projevují benefity našeho řešení oproti konkurenčním výrobkům. Článek Mezinárodní strojírenský veletrh BRNO 2022 Sp-Tech s.r.o. se nejdříve objevil na Sp-Tech, s.r.o..

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh – BRNO 2023 – Sp-Tech s.r.o.

Ve dnech 10.-13.10. nás najdete v pavilonu B expozici 31 na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Jedná se o nejvýznamnější průmyslový veletrh ve střední Evropě. Široké odborné veřejnosti představíme několik unikátních robotizovaných pracovišť.

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh 2019 v Brně

Přijďte nás navštívit na Mezinárodní veletrh v Brně. Naši expozici naleznete ve stánku č. 6 pavilonu G1.

projít na článek

Zveme vás na MSV Brno 2023 !

Vážení partneři a zákazníci, srdečně vás zveme na Mezinárodní Strojírenský Veletrh (MSV) v Brně, který se uskuteční od 10. do 13. října 2023. S expozicí technických lepidel značky Auratech se můžete seznámit v Hale G1, Stánku č.12.

projít na článek

Pozvánka na mezinárodní železniční veletrh RAIL BUSINESS DAYS

V termínu od 7. do 9.června se koná na výstavišti BVV Veletrhy Brno mezinárodní železniční veletrh a konference RAL BUSINESS DAYS. Naše společnost DCom se veletrhu zúčastní společně s mateřskou společností AŽD Praha. Naši expozici naleznete v pavilonu A1

projít na článek

Mezinárodní strojírenský veletrh 2016 v Brně

Vážení zákazníci, rádi Vás přivítáme v naší expozici na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně ve dnech 3.10.-7.10.2016 v pavilonu G1, číslo stánku 002.

projít na článek