Dřepovací 30/30 výzva

30 dní! Dáš to? Nepotřebuješ vůbec nic, žádné speciální vybavení, jen…Jen svůj mobilní telefon. Ido Portal píše: Dřep základní lidská poloha. Původní lidské použití: ODPOČINEK. Máte potíže s dřepováním ? Pojďme na tom zapracovat! Následujících 30 dní věnujte 30 min denně hlubokému dřepu, uvolněná záda, chodidla na zemi. Jednoduše si nastavte na [] Příspěvek Dřepovací 30/30 výzva pochází z KB5

projít na článek

Říjen Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Říjen | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Listopad Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Listopad | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

Prosinec Kalendář – výzva

Výzva se zobrazí vždy první den v měsíci! The post Prosinec | Kalendář – výzva first appeared on Česká asociace slackline.

projít na článek

12.1.2018 78. výzva IROP na zateplování bytových domů

12.01.2018 byla vyhlášena nová výzva na podporu energetických úspor v bytových domech. Nová výzva – 78. výzva IROP Energetické úspory v bytových domech III – přináší celkem 3,5 mld. Kč z Evropského fondu pro regionální rozvoj (EFRR) na zateplování, výměnu

projít na článek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na pronájem kantýny

Formuláře: Výzva k podání nabídek Formulář pro zpracování nabídky Seznam majetku The post VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na pronájem kantýny appeared first on Sociální služby v Kynšperku nad Ohří, příspěvková organizace.

projít na článek