Donald Trump se už může vrátit zpátky na sociální sítě. Zatím však nemá zájem

Bývalý prezident Spojených států amerických před dvěma lety zmizel z většiny velkých sociálních sítích. Ty mu totiž zakázaly přístup. Vytvořil si svou vlastní, podobnou Twitteru. Nyní má možnost získat pozastavené účty zpět.

projít na článek

Donald

The post Donald first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Sociální síť Mastodon získala už přes 7 milionů uživatelů

Hledáte nové a neotřelé sociální sítě, které nebudou závislé na velkých firmách? Objevte sociální síť Mastodon. Celou síť máte pod kontrolou vy. Můžete si podle sebe uspořádat příspěvky a přizpůsobit si to, co vás zajímá. Navíc je vše bez reklam. Nikdo vá

projít na článek

AI CONNECT aneb Poznejte reálné využití AI v byznysu

Případové studie o AI rostou jako houby po dešti. Kolik z nich je ale od firem, které AI nástroje využívají na víc než jen tvorbu příspěvků na sociální sítě? Nebo AI přímo budují? Zatím moc ne a je to škoda. 

projít na článek

Andrej Babiš a Petr Pavel jdou do finále. V kampani jim pomohly sociální sítě

Prezidentští kandidáti Andrej Babiš a Petr Pavel jsou ve finále voleb a oba za sebou mají náročnou a rozsáhlou kampaň. V získávání voličů jim také pomohly sociální sítě. Babiš kromě Instagramu ovládá Facebook a Twitter.

projít na článek

Jak využít sociální sítě pro propagaci změny obsahu našich stránek

V článku se společně podíváme na otázku jak dát vědět našim zákazníkům, poté co jsme změnili obsah našich internetových stránek. Změnou stránek myslíme přidání aktualit, novinek, článků, ale patří sem i změna textové obsahu, aktualizace nabízených služeb,

projít na článek