Digitalizace ve škole

Digitalizace ve škole - nová projekční technika. Včera byla osazena poslední ze dvanácti učeben školy novými, výkonnými laserovými projektory EB-L520U a EB-L200F. K tomu jsme dokoupili nová širokoúhlá plátna, tak ať se vám pěkně kouká. Přejeme hezký obraz.

projít na článek

Noc ve škole 1. 3. ročník

Noc ve školeNocí ve škole jsme letos oslavili pololetní vysvědčení. Celý večer se povedl. V první části jsme si zahráli hru s Harrym Pottrem. Pokračovali jsme Pyžamovým večerem, kde každá třída naučila něco ty ostatní. Nakonec jsme zašli do kina, ve které

projít na článek

Den ve škole nanečisto

Den ve škole nanečisto Den otevřených dveří je u nás opravdu každý všední den.Všem zájemcům o studium u nás ve škole dáme příležitost.Přijďte a využijte možnost zúčastnit se několika různých předmětů napříč obory i ročníky.Budete se moci seznámit nejen s

projít na článek

Výuka i zábava v pomaturitních kurzech v jazykové škole Amigas

Že výuka angličtiny nemusí být jen pasivní sezení nad učebnicí a memorování slovíček, to v naší jazykové škole Amigas vědí Článek Výuka i zábava v pomaturitních kurzech v jazykové škole Amigas se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 2

V pomaturitním studiu v Amigas mají studenti příležitost se angličtinu učit různými způsoby v rámci jednoho týdne. Jeden den je s rodilým mluvčím, další Článek Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 2 se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 1/2

Květen 2015. Jsem na cestě ze školy. Ze své vytoužené a tvrdě vybojované vysoké školy. Právě si po svém prvním roce konečně Článek Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 1/2 se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek