Den ve škole nanečisto

Den ve škole nanečisto Den otevřených dveří je u nás opravdu každý všední den.Všem zájemcům o studium u nás ve škole dáme příležitost.Přijďte a využijte možnost zúčastnit se několika různých předmětů napříč obory i ročníky.Budete se moci seznámit nejen s obsahem výuky, ale i s přístupem učitelů a celkovou atmosférou.Nemůžete se rozhodnout? Váháte? Zkuste si také svůj den nanečisto a poznejte svou budoucí školu opravdu zblízka. Kdo má zájem, kontaktujte ředitele školy.

projít na článek

Přijímačky nanečisto

Nabízíme žákům možnost zúčastnit se přijímacích zkoušek nanečisto v sobotu dne 17. 2. 2024. Více informací v přiloženém dokumentu. Přihlášení možné zde.

projít na článek

Přijímačky nanečisto a den otevřených dveří v ČZA Mělník se uskuteční 28. února 2024

Pro zájemce z řad žáků devátých tříd základních škol o maturitní obor pořádá škola ve středu 28. února 2024 přijímačky nanečisto, kdy si budou moci v reálném prostřední a v reálném čase napsat přijímací test z českého jazyka a z matematiky a následně získ

projít na článek

Výsledky přijímacích zkoušek nanečisto

Přinášíme vám výsledky přijímacích zkoušek „nanečisto“, kterých se tentokrát zúčastnilo 70 žáků.

projít na článek

DOD A PREZENTAČNÍ AKCE ŠKOLY 2023/2024

Součástí 1. letošního DOD byla kromě jiného i netradičně výstava printů akvarelů ilustrátorky Šárky Škorpíkové. Šárku  můžete sledovat např. na Instagramu jako @tramvajajaj. Věnuje se velmi originálně a ojediněle ve své výtvarné tvorbě dopravní tématice.

projít na článek

Ukázková hodina španělštiny 31. 1. 2018

Budete se hlásit na naše gymnázium a stále si ještě nejste jisti volbou druhého cizího jazyka? Láká vás španělština, ale na základní škole jste neměli možnost si tento jazyk vybrat? Chcete si zkusit nanečisto, jak by vám tento jazyk šel? Přijďte ve středu

projít na článek