CSNOG se bude konat 16. 17. 5.

Již páté setkání správců sítí z České republiky a Slovenska CSNOG 2023, bude letos 16. a 17. května. Uskuteční se v jednom z moravských krajských měst. Bližší informace ohledně místa konání budou uveřejněny v průběhu následujících týdnů. Komunita CSNOG si za své poslání klade umožnit sdílení zkušeností a praktických řešení, které mají za cíl zvýšit kvalitu českých i slovenských sítí.

projít na článek

Fotbalové mistrovství světa by se vKataru spíš nemělo konat, myslí si Češi

Přes 40 procent Čechů si myslí, že by se fotbalové mistrovství světa nemělo konat vKataru. Naopak pro pořádání v této zemi [] The post Fotbalové mistrovství světa by se v Kataru spíš nemělo konat, myslí si Češi appeared first on NMS Market Research.

projít na článek

ADRAběh 2022 - Běžím proti samotě

Charitativní běh v Havířově, který se bude konat ve čtvrtek 6. října 2022 od 16.00 hodin.

projít na článek

ZRUŠENÍ PŘEDSTAVENÍ 22.7. CHARLEYOVA TETA

Vážení návštěvníci, je nám to líto, ale z technických důvodů je 22. 7. zrušeno představení Charleyova teta. Zakoupené vstupné bude možno zaměnit na voucher, který můžete uplatnit na stejné představení, které se bude konat dne 26. 7. Děkujeme za pochopení

projít na článek

pozvánka na seminář Venkov 2019

Výzkumné centrum RURAL zve všechny zájemce o problematiku rozvoje venkova na již 12. ročník semináře Venkov, který se bude konat 24.1. 2019 od 10:00 V budově Přírodovědecké fakulty UK. Přijďte, jste srdečně zváni

projít na článek

Stavební veletrh FOR ARCH

Přijďte se za námi podívat na exkluzivní stavební veletrh For Arch. Konat se bude 20.-20.9. v PVA Expo Praha. Na našem stánku vás navíc čeká překvapení v podobě mimořádné slevy pro nákup sortimentu Chuděj na e-shopu!

projít na článek