Stavební veletrh FOR ARCH

Přijďte se za námi podívat na exkluzivní stavební veletrh For Arch. Konat se bude 20.-20.9. v PVA Expo Praha. Na našem stánku vás navíc čeká překvapení v podobě mimořádné slevy pro nákup sortimentu Chuděj na e-shopu!

projít na článek

Stavební veletrh Brno 2023

Vážení obchodní partneři, rádi bychom Vás pozvali na Stavební veletrh Brno, který se uskuteční od 2. do 4. března 2023. StatiCAL, výrobce helikálních výztuží a mikropilot pro opravy staticky poškozených staveb, se na tomto veletrhu bude prezentovat.

projít na článek

Pozvánka na veletrh Aquatherm Nitra

Dovolujeme si Vás pozvat na veletrh Aquatherm, který se uskuteční od 7. do 10. února 2023 v Nitře. Přijďte si osobně prohlédnout produktové novinky pro letošní rok.

projít na článek

FOR BEAUTY: Podzim 2022

Kosmetický veletrh For Beauty se pro nás stal již tradicí, a tak jste se s námi o víkendu 7.-8.10.2022 mohli potkat v prostorách PVA Expa v Letňanech. For Beauty je veletrh zaměřen na kosmetiku, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design a zkrátka vše, co

projít na článek

Veletrh poskytovatelů sociálních služeb 2021

Dne 9. 9. 2021 se naše organizace účastnila již tradičního Veletrhu poskytovatelů sociálních služeb. Veletrh zahájili proslovem primátor města Havířov pan Ing. Josef Bělica, MBA spolu s náměstkyní pro sociální oblast paní Mgr. Stanislava Gorecká.

projít na článek

Veletrh Tehnika 2019 v Bělehradu

Strojimport a.s. ve spolupráci se svojí bělěhradskou kanceláří i letos připravil stánek se svou prezentací. Letos jsme pro návštěvníky připravili názornou ukázku stroje MCV 800 Quick od výrobce Kovosvit-MAS. The post Veletrh Tehnika 2019 v Bělehradu app

projít na článek