Co takhle slevový kupón pro skvělé Xiaomi 12T Pro?

Vánoce jsou skoro za rohem a mnoho z nás přemýšlí čím si udělat radost. A co třeba nový telefon? Aktuálně totiž pro vás máme slevový kupón na skvělý telefon Xiaomi 12T Pro z eshopu Hekka. Model 12T Pro se může pochlubit nejlepším procesorem Snapdragon se špičkovým 4nm výrobním procesem TSMC. Ten výrazně zvyšuje výkon CPU a GPU o 16,7 %, resp. 11 % ve srovnání se Snapdragonem 8 Gen 1, a snižuje spotřebu energie každého z nich o 33 %, resp. 30 %.1 Smartphone 12T Pro je vybaveno systémem odvodu tepla tvořeným o 65 % větší odpařovací komorou s o 125 % větším pokrytím tepelným materiálem než u modelu 11T Pro, a poskytuje tak plynulý uživatelský zážitek a skvělou energetickou účinnost bez obav z přehřátí. XIAOMI 12T Pro BATERIE Řada 12T nabízí neuvěřitelnou výdrž baterie, to i mezi vlajkovými loděmi společnosti, a mimořádně rychlé nabíjení. Telefon má velkou 5 000mAh baterii a disponuje 120W HyperCharge. Lze jej nabít na 100 % již za 19 minut a připravit je až na 13,5 hodiny nepřetržitého provozu.2 Díky technologii Xiaomi AdaptiveCharge se navíc zařízení učí každodenní nabíjecí rutiny uživatelů, aby optimalizovala dlouhodobý stav baterie. S podporou baterie s dlouhou výdrží a super nabíjení od Xiaomi mohou uživatelé bez obav vyrazit kamkoli, dělat cokoli a nikdy nezmeškat ani okamžik. OHROMUJÍCÍ DISPLEJ A ÚŽASNÝ DESIGN S 6,67″ CrystalRes AMOLED displejem řady 12T je neuvěřitelný zážitek ze sledování samozřejmostí. Díky rozlišení 1220p a více než 68 miliardám barev jsou oba dokonale navrženy tak, aby vyvážily jasnost, barevné detaily a energetickou účinnost. Displej je navíc obohacen o chytré funkce, jako je AdaptiveSync, která dynamicky upravuje obnovovací frekvenci na základě zobrazovaného obsahu. Mezitím pro všechny uživatele, kteří se svým telefonem pracují po dlouhou dobu. A konečně režim Adaptive Reading snižuje množství vyzařovaného modrého světla, aby se zvýšilo pohodlí očí. Slevový kupón pro Xiaomi 12T Pro Xiaomi 12T Pro je nyní ve slevě díky slevovému kupónu v podobě P12TPB, díky kterému cena spadne v eshopu Hekka na 564,26 dolarů. Telefon je expedován z Hongkongu, ale DPH by mělo být vyřešeno. A akce platí do 28.2.2023. The post Co takhle slevový kupón pro skvělé Xiaomi 12T Pro? appeared first on GizChina.cz.

projít na článek

Nejlepší mobily značky Xiaomi (edice 2023)

Uvažujete o tom, že je na čase vyměnit starý telefon za nový a zaujala vás značka Xiaomi? Není divu. Tato mladá čínská značka u nás patří k vůbec nejpopulárnějším – a to nejen v oblasti mobilních telefonů. Ty nás však v tomto článku budou zajímat nejvíc.

projít na článek

Osvědčené scénáře kampaní

Znáte datum narození vaších zákazníků? Víte, kdy slaví svátek? Pošlete jim slevový kupón jako dárek, udělejte jim radost a zvyšte své tržby.

projít na článek

Wavin kampaň Nakoupíš a jíš

WAVIN komunikační kampaňNakoupíš a jíš! Podzimní kampaň společnosti Wavin Czechia s.r.o. se nesla v duchu voňavé odměny. Nakupující mohl získat slevový kupón v hodnotě 200 Kč na nákup jídla a pití přes portál foodora. Stačilo jen nakoupit produkty Wavin P

projít na článek

Xiaomi chce tučnou kompenzaci za únik designu elektroauta

Pamatujete na nedávno uniklé fotografie bílého elektromobilu značky Xiaomi? Nejenže byly skutečné, ale celá kauza má možná nečekanou dohru. Ačkoli ve světě mobilních telefonů a jiné drobnější elektroniky na to nejsme úplně zvyklí, populární čínská firma n

projít na článek

Recenze Xiaomi 12T Pro

V březnu 2023 byl v redakci otestován zajímavý model telefonu, který kombinuje [] Článek Recenze Xiaomi 12T Pro se nejdříve objevil na Recenzetesty.cz.

projít na článek