Co se změnilo aneb staré SEO vs. nové SEO

Znají to všichni SEO konzultanti, kteří se v podstatě podíleli na rozmachu budování optimalizace v Čechách: Udělat analýzu klíčových slov (což mimojiné dodnes zůstává jako jedna z velmi důležitých činností) Vložit slova do titulků Zajistit zpětné odkazy jakékoliv . a práce byla hotova. Světe div se, ono to fungovalo! Ano fungovalo, v počátcích. Dnes už je vše jiné. A jaké? Podívejte se na Infografiku: Staré SEO vs. nové SEOThe post Co se změnilo aneb staré SEO vs. nové SEO first appeared on Clocan.cz.

projít na článek

Nový PEUGEOT 5008 - SUV vstupující do nové dimenze

Jméno zůstalo, ale vše ostatní se změnilo. Nový Peugeot 5008 se chystá dobýt území velkých sedmimístných SUV segmentu C.

projít na článek

Nespavost vpřirovnáních aneb jak vyjádřit čumění do zdi apřevalování?

Nemůžete v noci zabrat a pravidelně se převalujete v posteli? Pak vám určitě budou mluvit z duše následující přirovnání. Příspěvek Nespavost v přirovnáních aneb jak vyjádřit čumění do zdi a převalování? pochází z Přirovnej.cz

projít na článek

Koupím staré sportovní náčiní

16.02.2023, Koupím staré sportovní náčiní, koně, kozu, metací stůl, žíněnky, švédskou bednu aj. Platba hotově, v ...

projít na článek

Zpět do sedaček..aneb návrat k elektrickému vozíku

Jsou to dva roky co se mi v Belgii stala taková nemilá věc..V mém elektrickém vozíku jsem se začala dusit slinami a od té doby jsem měla strach do něj znovu sednout. Dnes jsem ale usoudila, že strachu bylo dost a je na čase říct mému žluťákovi ANO. Koala

projít na článek

Bungee jumping na Vespě

Günter Schachermayr je týpek, který dokáže ze staré i nové vespy dostat maximum, byl s ní na zemi, na jednom i dvou kolech, nechal se táhnout za Ferrari a dokonce se s ní i potápěl, takže zbývá vyrazit do vzduchu!

projít na článek