Co je Gnose?

Srdečně zveme zájemce z řad veřejnosti na setkání s názvem Co je Gnose?, setkání se uskuteční v sobotu 24. září 2011 od 15:00 hodin v Domu kultury Akord v Ostravě, náměstí SNP 1. Po skončení setkání bude následovat služba pro veřejnost od 16:45 hodin.

projít na článek

Egyptská původní Gnose vydání knih

Právě vyšly první dva díly knihy Epyptská původní Gnose (z celkem čtyř) s komentáři ke Corpus Hermeticum od Jana van Rijckenborgha.

projít na článek

Představení knihy Egyptská původní Gnose

Představení série knih Egyptská původní Gnose s komentáři Jana van Rijckenborgha k hermetickým spisům Tabula Smaragdina a Corpus Hermeticum se uskuteční 12. 10. 2022 v Kavárně Liberál v Praze.

projít na článek

Gnose v aktuálním zjevení

Jan van Rijckenborgh Gnose v aktuálním zjevení Žijeme v době totální světové revolty. Věk Ryb ustupuje věku Aquaria, éře Vodnáře. Jako vždy v dějinách lidstva, také tento přechod je provázen intenzivním Božím usilováním. Gnose se zjevuje celému lidstvu

projít na článek

Přednáška Gnose, lidstvo, dnešní svět 2.11. v Liberci

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na přednášku Gnose, lidstvo, dnešní svět, která se koná v úterý 2.11. v Liberci. Obsah přednášky přestavujeme v krátkém výňatku.

projít na článek

Představení knihy Egyptská původní Gnose – přednáška

Záznam z představení série knih Egyptská původní Gnose s komentáři Jana van Rijckenborgha k hermetickým spisům Tabula Smaragdina a Corpus Hermeticum. Prezentace knih se uskutečnila 12. 10. 2022 v Kavárně Liberál v Praze.

projít na článek