Egyptská původní Gnose vydání knih

Právě vyšly první dva díly knihy Epyptská původní Gnose (z celkem čtyř) s komentáři ke Corpus Hermeticum od Jana van Rijckenborgha.

projít na článek

Představení knihy Egyptská původní Gnose – přednáška

Záznam z představení série knih Egyptská původní Gnose s komentáři Jana van Rijckenborgha k hermetickým spisům Tabula Smaragdina a Corpus Hermeticum. Prezentace knih se uskutečnila 12. 10. 2022 v Kavárně Liberál v Praze.

projít na článek

Představení knihy Egyptská původní Gnose – diskuse

Diskuse, která navazovala na představení série knih Egyptská původní Gnose s komentáři Jana van Rijckenborgha k hermetickým spisům Tabula Smaragdina a Corpus Hermeticum. Prezentace knih se uskutečnila 12. 10. 2022 v Kavárně Liberál v Praze.

projít na článek

Představení knihy Egyptská původní Gnose

Představení série knih Egyptská původní Gnose s komentáři Jana van Rijckenborgha k hermetickým spisům Tabula Smaragdina a Corpus Hermeticum se uskuteční 12. 10. 2022 v Kavárně Liberál v Praze.

projít na článek

Egyptská původní Gnose, 3. díl – Komentáře ke Corpus Hermeticum

Jan van Rijckenborgh Egyptská původní Gnose, 3. díl – Komentáře ke Corpus Hermeticum Kniha, která se vám právě dostává do rukou, je třetím ze série čtyř dílů, přinášející pokračování uceleného českého překladu Corpus Hermeticum, raně hermetického textu,

projít na článek

Egyptská původní Gnose, 4. díl – Komentáře ke Corpus Hermeticum

Jan van Rijckenborgh Egyptská původní Gnose, 4. díl – Komentáře ke Corpus Hermeticum Kniha, která se vám právě dostává do rukou je čtvrtým ze série čtyř dílů, přinášející pokračování uceleného českého překladu Corpus Hermeticum, raně hermetického textu,

projít na článek