Čištění auta s Arexons Aqua Zero

Speciální čistič Arexons Aqua Zero vám zajistí dokonalý vzhled vašehoho vozu, a to za jakýkoliv podmínek. Umožní vám totiž vyčistit a vyleštit karoserie automobilů, motocyklů a karavanů bez použití vody.

projít na článek

Náplň do ostřikovačů Arexons DP1

Udržujte přední sklo vašeho auta stále dokonale čisté. S tím vám pomůže náplň do ostřikovačů Arexons DP1 vysoké koncentrace. 

projít na článek

Čistič vnějších plastových dílů Arexons

Potřebujete obnovit vzhled vašeho auta tak, aby opět vypadalo jako nové? Pro lesk a atraktivní vzhled vašeho auta vyzkoušejte čistič vnějších plastových dílů Arexons, který poskytne dokonalou péči všem plastovým místům vašeho automobilu.

projít na článek

Arexons Super šampón - důkladně vyčistí karoserii

Chtěli byste vyzkoušet přípravek, díky kterému bude vaše auto dokonale umyté a jako nové? Pořiďte si šampon Arexons Super, který si dokáže hravě poradit se všemi nečistotami na kapotě vašeho auta.

projít na článek

Usnadněte si čištění kontaktů s AREXONS Svitol

V našem sortimentu nyní nově najdete speciální čistič kontaktů AREXONS Svitol, který spolehlivě obnoví zoxidované kontakty. Zároveň jim poskytuje dlouhodobou ochranu před oxidací a vlhkostí. Odpuzuje také špínu a zamezuje jejímu usazování.

projít na článek

Dárkový set autokosmetiky Arexons potěší všechny milovníky aut

Nevíte, co koupit k Vánocům milovníkovi aut? Přesně pro tyto příležitosti u nás najdete dárkový set autokosmetiky Arexons, který zahrnuje vůni do auta, čistič klimatizace, čistič palubní desky a čistič skel.

projít na článek