Čistič vnějších plastových dílů Arexons

Potřebujete obnovit vzhled vašeho auta tak, aby opět vypadalo jako nové? Pro lesk a atraktivní vzhled vašeho auta vyzkoušejte čistič vnějších plastových dílů Arexons, který poskytne dokonalou péči všem plastovým místům vašeho automobilu.

projít na článek

Dárkový set autokosmetiky Arexons potěší všechny milovníky aut

Nevíte, co koupit k Vánocům milovníkovi aut? Přesně pro tyto příležitosti u nás najdete dárkový set autokosmetiky Arexons, který zahrnuje vůni do auta, čistič klimatizace, čistič palubní desky a čistič skel.

projít na článek

Autokosmetika zdarma

Při koupi 5 litrů motorového oleje SELENIA PERFORM PURE ENERGY 5W-40 získáváte jako dárek zdarma: AREXONS ČISTIČ KOKPITU AREXONS ČISTIČ KLIMATIZACE

projít na článek

Univerzální čistič Arexons Fulcron

Objevte pomocníka, který si poradí s nejrůznějšími nečistotami. Univerzální čistič Arexons Fulcron je vhodný pro tvrdé povrchy. Ideální pro průmyslové i domácí použití.

projít na článek

Čistič brzd a kovu AREXONS

Potřebujete odstranit mazivo, olej a nečistoty, které ulpívají na brzdových bubnech, kotoučích a destičkách? Čistič brzd a kovu AREXONS si hravě poradí s čištěním brzdového bubnu, disků a třmenů, bez nutnosti je demontovat. Takto si ušetříte spoustu práce

projít na článek

Čistič brzd a kovu Arexons prodlouží životnost vašeho auta

Jak rozpustit a odstranit mazivo? Čistič brzd a kovu Arexons dokáže velmi rychle odstranit mazivo, olej a nečistoty na brzdových bubnech, kotoučích a destičkách.

projít na článek