Černá díra uprostřed vesnice. Rodinný dům Polánka chce provokovat

Realizace studia CL3 v Moravském Krumlově je domem dvou tváří. Zatímco při pohledu ze zahrady působí přívětivým dojmem, při pohledu z ulice leckoho provokuje. Navzdory tomu, že striktně respektuje tvarový archetyp domu, který stával dříve, volba materiálů a barev svědčí o tom, že se zde zrodilo něco svébytného.

projít na článek

Rodinný dům Zdiby

Rodinný dům Zdiby - dodávka skleněného zábradlí schodiště.

projít na článek

Rodinný podnik

25.8.2020 bylo v ČR registrováno 300 firem, které mohou používat logo Rodinný podnik a které získaly osvědčení, že splňují podmínky pro jeho udělení. 3.9. se mezi tyto firmy zařadila i rodinná firma PROXIM s.r.o.

projít na článek

Čepice zimní Takeuchi PB černá

Čepice zimní Takeuchi PB černá The post Čepice zimní Takeuchi PB černá appeared first on TAKEUCHI - výhradní zastoupení TAKEUCHI v ČR.

projít na článek

Město vs vesnice, aneb co zvážit při stěhování?

Ke stěhování většinou dochází ve chvíli, kdy se dva mladí zamilovaní chtějí sestěhovat, jiní se chtějí po letech odpoutat od rodiny nebo se zkrátka stěhují za prací. Zatímco někdy je to přechod z vesnice do města, jindy zase přechod z města na vesnici. Ať

projít na článek

Bunda pánská jaro/podzim Takeuchi PB černá

Bunda pánská jaro/podzim Takeuchi PB černá The post Bunda pánská jaro/podzim Takeuchi PB černá appeared first on TAKEUCHI - výhradní zastoupení TAKEUCHI v ČR.

projít na článek