Buďte dokonalá. Víme, jaké šaty byste měla nosit!

Máte kvůli drobným nedokonalostem mindráky? Kašlete na ně! Naučte se správně oblékat a z nedokonalostí vytvořte svůdné přednosti! Poradíme vám, jak na to.

projít na článek

Nejkrásnější plesové šaty aneb Získejte za málo peněz hodně muziky

Plesová sezóna je v plném proudu. Je tedy načase pořídit si nové plesové šaty. Že za ně nechcete utratit tisíce korun? To ani nemusíte. My totiž moc dobře víme, jak společenské šaty koupit levněji.

projít na článek

Léto se blíží... Buďte bohyně! Letní šaty na AliExpress

Dovolená je už naplánovaná, ale co s sebou vzít do kufru? Kromě běžného obsahu jsou i lehké letní šaty vždycky tou správnou volbou! Našli jsme pro vás ty nejlepší kousky za pár kaček a dopravou zdarma na AliExpress.com.

projít na článek

5 tipů na obchody, kde koupit společenské šaty levně

Známe 5 obchodů, kde pořídíte šaty pro každou příležitost, a přitom ušetříte peníze. Pořídit si nové elegantní šaty pro plesovou sezónu a neutratit půlku výplaty není těžké, když víte, kde nakupovat.

projít na článek

Orsay šaty vás udělají krásnou

Ne nadarmo se říká, že šaty dělaj člověka. Zvýrazněte své ženské křivky a nahoďte šaty z Orsay - který je na ně skutečně specialista. Krátké, dlouhé, elegantní, na párty nebo do práce… Na svoje si přijde každá dáma!

projít na článek

Pracujete v kanceláři? Víme, bez čeho se neobejdete!

Od 8 do 5 každý všední den. Pokud v kanceláří trávíte takového času, měli byste se v ní cítit co nejlépe! Vybavte si ji od podlahy po strop tak, aby se vám v ní dobře pracovalo. Víme, bez čeho se neobejdete.

projít na článek