5 tipů na obchody, kde koupit společenské šaty levně

Známe 5 obchodů, kde pořídíte šaty pro každou příležitost, a přitom ušetříte peníze. Pořídit si nové elegantní šaty pro plesovou sezónu a neutratit půlku výplaty není těžké, když víte, kde nakupovat.

projít na článek

Nejkrásnější plesové šaty aneb Získejte za málo peněz hodně muziky

Plesová sezóna je v plném proudu. Je tedy načase pořídit si nové plesové šaty. Že za ně nechcete utratit tisíce korun? To ani nemusíte. My totiž moc dobře víme, jak společenské šaty koupit levněji.

projít na článek

TOP obchody, kde koupíte spodní prádlo nejlevněji!

Každé ranní oblékání začíná u správného spodního prádla. Potřebujete pohodlné, abyste v něm vydrželi celý den, nebo se naopak chystáte na schůzku a chcete vypadat svůdně? Máme pro vás obchody, kde koupit spodní prádlo levně.

projít na článek

Společenské šaty: Nejen na ples až o 10 % levněji

Plesová sezóna je v plném proudu. Snem každé dámy či dívky je oslnit nejen své partnery, ale rovnou celý sál. Kde pořídit princeznovské šaty za pohádkovou cenu? Tipli poradí!

projít na článek

Vyberte si šaty od BonPrix na každou příležitost!

Správně vybrané šaty dokáží zázraky. Nosíte je ráda? To je jen dobře. A pokud ne, nechte se okouzlit výběrem šatů, který jsme pro vás připravili. Zvýraznit svou ženskost můžete v práci, na procházce i na společenské akci. Vězte, že na BonPrix se zamilujet

projít na článek

Levné letenky? Známe 3 tipy, jak koupit letenky levně

Chystáte neodkladnou cestu do cizí země? Nebo jen toužíte poznat nová místa a kultury? Jedním z hlavních výdajů vaší cesty bude bezesporu letenka. Najít levné letenky bývá mnohdy oříšek. Přinášíme řešení! Poradíme, jak získat letenky levně ať už jste stud

projít na článek