Babí léto 2022 v Novohradských horách

Zažijte krásné babí léto v přírodě na Novohradsku a dopřejte si podzimní restart. Přijeďte se sami přesvědčit, jak krásná je příroda Novohradských hor na přelomu léta a podzimu. Právě teď je ideální doba na houbaření a vycházky po lesích, které si můžete zpestřit výlety třeba po památkách Novohradska, Krumlovska a Třeboňska nebo si za hezkého počasí vyrazit na kole po některé z cyklistických tras. Pokud Vás Novohradsko naláká ubytujte se v penzionu Kamínek a prožijte pár dní plných odpočinku a relaxace na samotě uprostřed lesů. Užijte si klid a krásnou přírodu na pomezí Novohradska a Třeboňska. Penzion kamínek je ideální pro rodinné pobyty i pobyty se psem a je výborným výchozím bodem pro cyklistiku a výlety po okolí. Můžete také využít wellness služeb v našem zahradním wellness a jen se svými blízkými si užít koupání v sudu, privátní saunu nebo masáž. Zajímavosti v okolí: CHKO Třeboňsko, Přírodní park Novohradské hory, Terezčino údolí, okolí Žofínského pralesa a mnoho dalšího – viz naše tipy na výlety po okolí. Rezervace pobytů na: tel.: 724 977 094, e-mail: [email protected] Tip na výlet za rakouské hranice Skalní útvar Sonnenstein a Schöpfsteine na začátku houbařských žní: The post Babí léto 2022 v Novohradských horách first appeared on Penzion Kamínek.

projít na článek

Sviadnovské Babí léto

Přijďte se podívat na mé vystoupení, které bude součástí Sviadnovského babího léta. Mé vystoupení začíná v 17:00 The post Sviadnovské "Babí léto" first appeared on Oficiální stránky Jiřího Erlebacha.

projít na článek

Rozhledna Babí lom

Rozhlednu Babí lom najdeme na skalnatém výběžku, který se tyčí nad obcí Lelekovice nedaleko Brna. Babí lom nabízí vyhlídku na Vranov, Brno s hradem Špilberk, Pálavu, Drahanskou vrchovinu, Žďárské vrchy, Českomoravskou vrchovinu i zalesněné kopce Chřibů.

projít na článek

Vodní kámen u Janova Vsi

Kouzelné a poměrně neobjevené místo. Vodní kámen v Novohradských horách je skalisko, jehož prohlubeň je naplněna vodou po celý rok. Nikdy nevysychající voda v obklopení nádherné přírody k sobě váže legendy!

projít na článek

Babí léto na chalupě na Šumavě

Užijte si babí léto na Šumavě a krásnou přírodu v luxusním zázemí našich chalup Rajsko. Odpočiňte si od ruchu velkoměsta v krásném a klidném prostředí na samotě na Šumavě. Chalupy jsou vybaveny vším potřebným k pohodlnému pobytu. Rádi vám osobně doporučím

projít na článek

Dovolená ve střední Evropě: Odskočte si na pár dnů do Maďarska

Když se podzim vyvede, je to také vhodné období pro trávení volného času na dovolené. Babí léto je v přírodě nebo v lázních pěkné stejně jako příroda, která se barví celýčlánek

projít na článek