Rozhledna Babí lom

Rozhlednu Babí lom najdeme na skalnatém výběžku, který se tyčí nad obcí Lelekovice nedaleko Brna. Babí lom nabízí vyhlídku na Vranov, Brno s hradem Špilberk, Pálavu, Drahanskou vrchovinu, Žďárské vrchy, Českomoravskou vrchovinu i zalesněné kopce Chřibů.

projít na článek

Rozhledna Bolfánek

Rozhledna Bolfánek stojí na vrchu Žďáru a bdí nad městečkem Chudenice. Zděná novogotická rozhledna má vskutku neobvyklou podobu - původně se totiž jednalo o věž poutního kostela.

projít na článek

Rozhledna Svatý vrch

Rozhledna Svatý vrch je vyhlídkový altán, který se tyčí na vrcholu Svatého kopečku nad Kadaní. Kadaňská rozhledna nabízí vyhlídku na Krušné hory s Klínovcem, Doupovské hory nebo také hrad Hasištejn.

projít na článek

Sviadnovské Babí léto

Přijďte se podívat na mé vystoupení, které bude součástí Sviadnovského babího léta. Mé vystoupení začíná v 17:00 The post Sviadnovské "Babí léto" first appeared on Oficiální stránky Jiřího Erlebacha.

projít na článek

Rozhledna Libín i lanový park je pěkný turistický cíl

Libínská rozhledna se nachází na Libínském sedle u Prachatic, kde je hned vedle i lanový park pro děti i dospělé. Jelikož jsme byli na dovolené v chalupě Ambra na Libínském sedle, kde je lanový park téměř vedle, museli jsme i sem zavítat a prozkoumat, co

projít na článek

Rozhledna Hoslovice

Rozhledna Hoslovice je telekomunikační vysílač sloužící zároveň jako vyhlídková věž. Najdeme ji na zalesněném kopci Čekanka nad obcí Hoslovice v okrese Strakonice. Vyhlídka je odtud nádherná - uvidíte Šumavu, Horažďovicko, Strakonicko a další zajímavá mís

projít na článek