Aroma Workshop Vůně Jara

Přijdtě si do krásného prostoru studia Jógaaty v Roztokách vytvořit osobní vůni podle své intuice. Budeme pracovat s vůněmi jara, vyrobíte si roll on parfém a pleťový pěstící olej. Vše z přírodních esencí tentokrát z parfumářské kategorie Citrus. Detaily a přihlášení na stránkách jogaaty.cz The post Aroma Workshop Vůně Jara appeared first on KANTU | Uplift your spirit.

projít na článek

Vůně plné jara

Objevte vůně plné jara z Itálie - skvěle působí proti jarní únavě a dodají Vám svěží energii na každém kroku! The post Vůně plné jara appeared first on Frais Monde.

projít na článek

Zachovejte aroma kávových zrn

Díky speciálnímu uzávěru Aroma Seal si vaše oblíbená káva v průběhu času uchová své původní aroma. Uzávěr zároveň snižuje hluk při mletí.

projít na článek

FROG PRINCE ALE 11

Speciálem na měsíc květen je Frog Prince ALE 11!  Uvařil jsem pro vás speciální Ale 11. Jedná se o svrchně kvašenou a velmi dobře pitelnou 11. K vaření jsem použil plzeňský a karamelový slad. Aroma po grepech a limetách dodávají pivu americké chmely Simco

projít na článek

Vůně léčí duši i tělo

Už od mala nám štěpují do hlavy, že čich je jeden z pěti smyslů, o kterém bychom měli něco vědět. Proto když dospějeme, měli bychom si dům příjemně provonět, aby svým obyvatelům nabídl harmonii. Je také známé, že vůně dokáže léčit jak duši, tak i tělo. On

projít na článek

Ideální vůně pro zimní období

Objevte ideální vůně pro zimní období od italské značky Frais Monde. Smyslná šedá ambra, opojná švestka s bambusem a nádherná vůně listů Vás nezklamou... The post Ideální vůně pro zimní období appeared first on Frais Monde.

projít na článek