Absolvovali jsme certifikaci TISAX

Na přelomu loňského a letošního roku jsme absolvovali certifikaci TISAX®. Jedná se o německou bezpečnostní normu garantující důvěryhodnost organizace a její schopnost chránit informace partnerů z oblasti automobilového průmyslu. Požadavek na systematické a důvěryhodné hodnocení informační bezpečnosti partnerů v podobě certifikace TISAX® (Trusted Information Security Assessment Exchange) vznesli svého času zástupci automobilového průmyslu. Důvodem bylo rostoucí množství a význam citlivých informací, které si mezi sebou vyměňují a zpracovávají poskytovatelé a dodavatelé služeb v oblasti automotive. Příslušná certifikace garantuje schopnost společnosti ASV chránit informace našich klientů a spolupracovníků a minimalizovat kybernetická rizika. Výsledek hodnocení naší společnosti auditorem je dostupný na ENX portále.

projít na článek

We completed the TISAX certification

At the turn of last year and at the turn of this year, we completed the TISAX® certification. This is a German security standard guaranteeing the trustworthiness of the organization and its ability to protect the information of partners from the automotiv

projít na článek

Jak jsme absolvovali den otevřených dveří online

Tento týden jsme se s Valjou zúčastnily dne otevřených dveří na gymnáziu. Online samozřejmě. Zatímco ještě před rokem by se něco takového celému světu zdálo jako ze světa sci-fi, dnes je to těžká realita. Těžká především pro učitele. Mám tendenci se jen m

projít na článek

Úspěšná recertifikace ISO 9001 a 14001!

V březnu 2020 jsme s úspěchem absolvovali recertifikační audit integrovaného systému řízení kvality a environmentu dle norem ISO 9001:2008 a ISO 14001:2004.

projít na článek

Úspěšná recertifikace norem ISO 9001 a 14001

V březnu 2022 jsme s úspěchem absolvovali recertifikační audit integrovaného systému řízení kvality a environmentu dle norem ISO 9001:2008 a ISO 14001:2004.

projít na článek

Den dvojek- Pilotní průkaz A2 dronu C2 2.2.2022

Pro dokonalé letecké filmy a fotografie. Pilot A2 dronu C2 …přišlo oficiálně 2.2.2022 V návaznosti na certifikaci pro Letecké práce. Článek Den dvojek- Pilotní průkaz A2 dronu C2 2.2.2022 se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek