Prameny zdraví

To nejlepší, co jsme přijali, předáváme dál!

projít na web

Burgery z červené řepy

½ šálku najemno nakrájené červené cibule, 2 stroužky česneku, rozmačkané, 1 šálek najemno nastrouhané syrové červené řepy, 1 šálek na malé kousky nakrájených žampionů, ½ čl uzeného paprikového prášku, ½ čl mleté hořčice, ½ čl mletého kmínu, ½ čl mletého k

projít na článek

PUMA a First Mile vytvoří novou kolekci

Globální sportovní značka PUMA se spojila se společností First Mile, která podporuje nízkopříjmové komunity na Haiti či Tchaj-wanu. Obyvatelé těchto zemí shromažďují plastové lahve, které následně firma využívá pro výrobu recyklovaného polyesteru.

projít na článek

Václavkový guláš s fazolemi pinto

Na podzim můžete v lese najít kromě pravých hříbků, babek, bedel či kozáků také václavky. Tato houba roste v celých trsech a k nalezení bývá nejen na svátek sv. Václava, ale i po celý říjen a listopad. Klasický václavkový guláš jsem tentokrát obohatil o f

projít na článek

Nové prací gely Biopuro

Italská značka Biopuro nabízí prací gely, které si získávají příznivce nejen svým čistým složením, ale i cenou a použitým obalovým materiálem.

projít na článek

Chalupářská polévka z černých fazolí s koprem

Tato polévka není úplně z mé hlavy, vymyslely ji kolegyně z restaurace, kde se velmi rychle zabydlela. Svým složením připomíná kulajdu, ovšem fazole jí dodávají naprostou jedinečnost. Vyzkoušejte ji a budete překvapeni nečekaně zajímavou smetanovou chutí.

projít na článek