Zvětšování i sdílení. Pracovní návyky se mění, přizpůsobit se musí i kanceláře

Osmihodinový pobyt na pracovišti je dnes již minulostí, zaměstnanci nejčastěji v rámci jednoho dne v kanceláři stráví 9–12 hodin. Vyplývá to ze studie, kterou zpracovala společnost Colliers ve spolupráci s platformou pro analýzu obsazenosti pracovišť Basking.io.

projít na článek

Návyk: Rozhodující element o úspěchu i neúspěchu

Návyky je velmi důležité téma, které hraje značnou roli v tom, čeho v životě člověk může dosáhnout. Tento článek se mi líbí, protože není zas tolik článků, které se zaměřují na téma návyky. Podívejte se na článek ZDE . . .

projít na článek

Zpříjemněte si vaření praktickým textilem do kuchyně

Stejně jako se mění roční období, mění se také naše vaření.  Horké polévky nahrazují studené saláty a mění se také skladba zeleniny. Čas, který trávíme v kuchyni se také prodlužuje, proto je dobré, když si jej zpříjemníte. Třeba s našimi novinkami.

projít na článek

Jak mění inflace chování zákazníků?

Podívejte se zdarma na interaktivní online report, který pomůže vašemu byznysu lépe pochopit, jak mění zákazníci své chování vlivem inflace. [] The post Jak mění inflace chování zákazníků? appeared first on NMS Market Research.

projít na článek

Hotel, kanceláře, časem i byty. Developer chce do areálu v Brně investovat až tři miliardy

Začátkem roku koupila mezinárodní developerská skupina UDI Group průmyslový areál zhruba 1,5 kilometru od centra Brna přímo na nábřeží řeky Svitavy, který chce v budoucnu rozvíjet. Současný územní plán zde umožňuje kanceláře, výrobu ale také ubytování hot

projít na článek

Volná pracovní místa

Hledáme nové posily do týmu na pracovní pozice: TECHNICKÝ ŘEDITEL TECHNOLOG - VEDOUCÍ SEKTÁRNY ŘIDIČ VYSOKOZDVIŽNÉHO VOZÍKU OBSLUHA VINNÉHO SKLEPA/PRŮVODCE ELEKTRIKÁŘ BRIGÁDNÍK/BRIGÁDNICE ČTĚTE VÍCE The post Volná pracovní

projít na článek