Zoopark Zájezd

Chcete také mluvit jako chytrá kmotra liška? Naše klienty provázíme na cestě za krásnou a správně tvořenou řečí tak, že nakonec mohou mluvit jako chytrá kmotra liška. Klinická logopedie LogArte CentrUm se tak stala adoptivním rodičem lišky korsaka v Zooparku Zájezd. Zoopark Zájezd najdete blízko Prahy v obci Zájezd. Rozhodně navštivte hezkou zoo pro děti i dospělé.

projít na článek

Anglie

Tak jako každý rok i letos se vydala skupina žáků na poznávací zájezd do Velké Británie. Na začátek je čekala návštěva Londýna a ubytování v hostitelských rodinách. The post Anglie appeared first on ZŠ a MŠ Lingua.

projít na článek

Invia cestovní agentura - 4 služby, které (ne)využít?

Dovolená u moře je vždycky dobrý nápad. Vydejte se za velkou louži, do neprobádaných exotických destinací nebo do evropských měst za památkami. Ještě před tím než zájezd k moři zakoupíte, zjistěte jaké služby nabízí Cestovní agentura Invia.cz.

projít na článek

Pojištění storna zájezdu

Dnes jsme si pro Vás připravili článek o pojištění storna zájezdu. To lze sjednat ve dvou variantách, a to samostatně, nebo jako součást cestovního pojištění. Obě varianty rozebereme v článku níže.   Část 1: Pojištění storna zájezdu samostatně Pojištění s

projít na článek