Změny grafické podoby webu

Nesoustředíme se jen na rozšiřování sortimentu, ale možná jste si všimli, že došlo na webu k několika grafickým změnám. Ta největší změna proběhla v proměně loga, ve kterém nyní figuruje název webu. Nejedná se tímto o změnu majitele firmy nebo portálu. Věříme, že již provedené úpravy a úpravy, které budou v nejbliží době probíhat, pomůžou web zpřehlednit.

projít na článek

Grafické značky

Vysvětlivky grafického značení, Grafické značky požární techniky a věcných prostředků požární ochrany

projít na článek

Vzdělávací programy ON-LINE i v dubnu (Ámos 6/2021)

Vzdělávací programy ON-LINE i v dubnu S ohledem na přetrvávající nepříznivou situaci kolem COVID-19 a stálé změny ve vyhlašovaných opatřeních vlády měníme vybrané vhodné kurzy v dubnu do podoby on-line videoseminářů. K tomuto rozhodnutí nás vedou i kladné

projít na článek

Velký techničák bude minulostí. Sněmovna schválila zrušení jeho papírové podoby

Konec papírového velkého techničáku je zase o krok blíž. Poslanecká sněmovna schválila ve třetím čtení zrušení papírové podoby velkého technického průkazu. Nově tedy bude jen jeden doklad s technickými údaji o vozidle. Změna by měla platit od roku 2024.

projít na článek

Spuštěn nový web SCHK

Některé stránky webu nejsou ještě dokončeny, vyhledávat je možné i na původním webu (www.schk.cz/schk) a to minimálně do konce r. 2013.

projít na článek

TOP 6 chyb na webu 1/2

Příspěvek TOP 6 chyb na webu 1/2 pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek