Změna u skupiny AA v Lovosicích

Naše skupina mění název, adresu i termín setkávání. Nově se budeme scházet v Litoměřicích. Více informací u skupiny. Těšíme se na vás!

projít na článek

Nejmladší žáci vybojovali bronzové medaile ve florbalovém turnaji

V pátek 24.11. se výběr žáků 1. stupně poprvé zúčastnil okresní soutěže ve florbale – „ČEPS CUP“. A hned dokázal vybojovat 3. místo!!! Turnaj se odehrál v krásné sportovní hale v Lovosicích. Číst dál...

projít na článek

Změna dne pro setkávání skupiny AA v Teplicích

Dovolujeme si oznámit, že naše skupina AA v Teplicích se nově bude scházet místo soboty ve středu, a to vždy od 18:00. Těšíme se na vás.

projít na článek

Změna cen kabelové televize

Vážení zákazníci, od 1.8.2022 upravujeme ceny všech balíčků kabelové televize z důvodu navýšení nákladu na televizní programy skupiny NOVA. Zároveň jsme od 1.8.2022 přidali do všech základních balíčků prémiový program Nova Sport 2, pro jeho aktivaci

projít na článek

Lovosice UTurka

2018, revitalizace náměstí v Lovosicích prováděcí dokumentace autor: Dalibor Preis .fusion-gallery-4 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} Článek Lovosice U Turka se nejdříve objevil na LINE architektura s.

projít na článek

Změna místa setkání skupiny AA Kladno

Skupina se od 7.12.2022 nově schází na ul. Václava Pázdrala 3469, Kladno v budově Křesťanského komunitního centra (přízemí vpravo za kavárnou).

projít na článek