Změna statutárních zástupců společnosti

Vážení obchodní partneři, dovolte, abychom Vás tímto informovali, že v naší společnosti došlo k 1. 11. 2021 ke změně statutárních zástupců společnosti. Jednateli firmy jsou Ing. Luboš Müller, MBA a Ing. Miloš Rauš. Tato změna nemá žádný vliv na zaměření a chod společnosti, ani na naše existující či rozjednané smluvní vztahy. Těšíme se na další spolupráci. Lidé z ANETE Článek Změna statutárních zástupců společnosti se nejdříve objevil na ANETE spol. s r.o..

projít na článek

Setkání vůdců 2020 změna

Dle usnesení Krajské rady Junáka Královehradeckého kraje v úterý 8. 9. 2020 se plánovaná akce Setkání vůdců 2020 neuskuteční v tomto roce. Podrobnější vyjádření a více informací od organizátorů i zástupců KRJ připravujeme. Díky za strpení i za pochopení.

projít na článek

Změna na pozici účetní SVJ

Oznamujeme naši obchodním partnerům, že naše účetní Zuzana Kodýtková ukončila s naší společností pracovní poměr a od 9.1.2023 již v naší společnosti nepracuje. Aktuálně ji zastupuje Michaela Hujsová, tel. 376311987. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Změna je život jak udělat v životě změnu

Aby se změna povedla a byla trvalá, změna by měla probíhat na všech úrovních člověka… jsme totiž nejen rozum (mozek), nejen cit (srdce), nejen tělo, ale to vše dohromady a ještě něco k tomu (duch). Celý příspěvek

projít na článek

Změna cen pronájmu software Microsoft

Úprava cen licencování software společnosti Microsoft u produktů Windows Server a SQL Server.

projít na článek

Změna otevírací doby

Vážení zákazníci, od úterý 2. května 2023 upravujeme otevírací dobu prodejny takto: Pondělí–Pátek 9.00–17.30 h. Děkujeme za pochopení. NO + BL tým The post Změna otevírací doby appeared first on NO+BL kancelářský nábytek a kancelářské židle Praha.

projít na článek