Zlatá tretra Ostrava

Termín: 27. 6. 2023. Největší atletický zážitek roku 2023 v Česku – 62. Zlatá tretra Ostrava 27. června se do Ostravy sjede elita světové atletiky. Nejlepší atleti planety budou bojovat o body a limity pro nadcházející mistrovství světa. Vydají ze sebe všechno. Pokud chcete být u toho, využijte služby Hotelu Veronika, k Městskému stadionu se dopravíte přímou linkou tramvaje nebo dojdete za 25 minut pěšky. Pokoje pro tento termín jsou stále k dispozici. The post Zlatá tretra Ostrava appeared first on Hotel Veronika.

projít na článek

Zlatá tretra Ostravy

V úterý 26. 5. 2015 se v Ostravě konal tradiční mítink Zlatá tretra. Tohoto závodu se vždy účastní mnoho hvězd světové atletiky. Letos do Ostravy zavítali Usain Bolt, Asafa Powell, David Rudisha, Christian Taylor a spousta jiných. Z domácích hvězd se ukáz

projít na článek

Čokoládová tretra - Zlín

V pondělí 27. 4. 2015 jsme se zúčastnili jednoho ze série závodů s názvem Čokoládová tretra. Náš klub, ale vlastně i město Kroměříž, jela reprezentovat tři děvčata a dařilo se jim velmi dobře.

projít na článek

Dominik Sokola si na mítinku Podblanická tretra zlepšil osobní rekord v oštěpu na 73,40 m!

Podblanická tretra - 4. místo v silné mezinárodní konkurenci. Setkání s legendárním oštěpařem NDR Uwe Hohnem (104,80m) i výborným Indickým oštěpařem Shivpal Singh (86,23m), ale především nový osobní rekord 73,40m!!!

projít na článek

O pohybu ceny zlata směrem vzhůru vypoví i překvapivý indikátor!!!!

Když na Google stoupá počet hledání o nákupu a ceně zlata vždy cena zlata na burze roste!!!

projít na článek