Zima je plná krásy, ale co naše pleť? Vyzkoušejte CBD a konopnou kosmetiku.

Krémy s mastným základem stejně jako výživná přírodní kosmetika s obsahem ušlechtilých olejů jako je CBD, prospěšných vitamínů a dalších účinných látek jsou tou správnou péčí o pleť v zimních měsících. Prožijte zimu v plné kráse za pomoci bio pleťových krémů a olejů z konopí.

projít na článek

Jak poznat kvalitní konopnou kosmetiku

Není kosmetika jako kosmetika. Při jejím výběru je důležité klást důraz především na složení, což platí i v případě kosmetiky konopné.

projít na článek

Dermacol Cannabis

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA Mít krásnou pleť by chtěla každá žena. Jenže chtít jen nestačí. Je k tomu potřeba vybrat i správnou kosmetiku a to není tak jednoduché. Pokud hledáte univerzální ingredienci, která zklidní citlivou pokožku, nezatíží mastnou ani smíš

projít na článek

Jak zatočit s akné a účinky konopné kosmetiky.

Jak účinně bojovat proti akné a jeho nepříjemným projevům? Základem je úprava jídelníčku a vhodná péče o problematickou pleť. Vyzkoušejte blahodárné účinky konopné kosmetiky.

projít na článek

Zima, co?

The post Zima, co? first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Zima a Vánoce u nás

Všem spolupracovníkům, obchodním partnerům, lidem známým i neznámým... ráda bych vám všem popřála nádherné vánoční svátky plná rodinných setkání, rozzářených očí, pohody a do nového roku hlavně zdraví. Krásné Vánoce všem.

projít na článek