Zdravotní výhody a chuť máslové dýně jsou báječné. Sklizeň dýně probíhá na podzim, proto se staly symbolem podzimních dní.Chuť máslové dýně je poměrně jemná, poněkud sladká a trochu ořechová. Její chuť vám může připomínat křížence sladkého bramboru s mrkví nebo tuřínem. Máslová dýně je vynikajícím doplňkem polévky. Uvařenou dýni jednoduše rozmixujte s trochou vývaru nebo smetany a přidejte koření dle vlastního výběru.Další způsob, jak připravit máslovou dýni, najdete níže.
Studená maďarská višňová polévka: https://www.nephrocare.cz/pacienti/vase-vyziva/recepty/recepty/madarska-visnova-polevka Limonáda s ledem: https://www.nephrocare.cz/pacienti/vase-vyziva/recepty/recepty/limonada-s-medem Ramson tzatziki: https://www.nephro
projít na článekZdravá strava zaručuje silný organismus odolný proti nemocem, bystrou, jasnou mysl, pevné zdraví, mladistvé stáří neboli prodloužené období tvůrčího života a schopnost pracovat. Neracionální strava má za následek slabý organismus snadno podléhající nemoce
projít na článekAsi je to odvážné sem přidávat polévku, který umí asi každý. Je to ale můj první pokus, a kdyby náhodou byla potřeba, tak ji tady zase najdu. Jsou vlastně dvě varianty. Vývarová a smetanová. Takže si dáme tu první.
projít na článekUž tu máme jednu. Tak proč nepřidat další? Tentokrát je méně experimentů a více se blížíme té podobě, kterou vám nabídnou i v hospodě. Frankfurtská polévka | S párkem a bramborami
projít na článekŘapíkatý celer je zdravá a chutná zelenina. Je velmi populární hlavně ve středomořské kuchyni a Americe. K nám si cestičku vyšlapává velmi pomalu. Řapíkatý celer je nedílnou součástí zdravého stravování, neboť je obrovským zdrojem vitamínů a minerálů, nav
projít na článek