Zasedání Mezinárodního sdružení klubů chovatelů slovenského kopova Antolstál Nemšová

Dne 3.11.2023 se na Loveckém zámku Antolstál Nemšová uskutečnilo zasedání mezinárodního klubu, sdružující chovatelské kluby slovenských kopovů. Jednání se účastnili kromě pořádajícího slovenského klubu, zástupci našeho KSK, Itálie, Švédska, Bosny a Hercegoviny, Maďarska a Rumunska.  Ze zásadních rozhodnutí lze vybrat skutečnost, že v roce 2024 se uskuteční Putovný pohár MZKCHSK na území Bosny a Hercegoviny, Zasedání Mezinárodního sdružení klubů chovatelů slovenského kopova Antolstál Nemšová Pokračovat ve čtení Článek Zasedání Mezinárodního sdružení klubů chovatelů slovenského kopova Antolstál Nemšová se nejdříve objevil na Klub slovenského kopova.

projít na článek

Výsledkové listiny IHZ a soutěží.

Výsledkové listiny naleznete vždy po rozkliknutí jednotlivých zkoušekzáložka Chov slovenského kopova Zkoušky, popř. Soutěže, nebo cestou otevření dané akce v kalendáři akcí. Článek Výsledkové listiny IHZ a soutěží. se nejdříve objevil na Klub slovenského

projít na článek

Výběr na soutěže KSK

Výběr bude probíhat při lovu v uznané oboře. Posuzování bude zaměřeno především na schopnost psa vyhledat a dostatečně ostře pracovat na černé zvěři. Hodnocení bude probíhat podle kritérií představených na nástupu. Výsledkem hodnocení bude součet bodový

projít na článek

IHZ SK Olešovice propozice

Na uvedené IHZ SK Olešovice se uvolnilo 1 místo. Zájemci kontaktujte výcvikáře pana Přemysla Maška. Článek IHZ SK Olešovice propozice se nejdříve objevil na Klub slovenského kopova.

projít na článek

IHZ SK Vyžice 2.12.2023 propozice

Článek IHZ SK Vyžice 2.12.2023 propozice se nejdříve objevil na Klub slovenského kopova.

projít na článek

III. ročník Putovního poháru MZCHSK

Putovný pohár propozície 2023 Článek III. ročník Putovního poháru MZCHSK se nejdříve objevil na Klub slovenského kopova.

projít na článek