Zaměstnanost o.s. navštívila litevská delegace z ÚP Kaunas

V úterý 27. srpna 2013 navštívila naši brněnskou kancelář na ulici Orlí 27 delegace z úřadu práce v litevském Kaunasu. Delegace přijela s cílem načerpat zkušenosti s realizací inovativních projektů v oblasti začleňování znevýhodněných skupin obyvatel na trh práce. Českou republiku si pro svou misi nevybrala náhodou, ale z důvodu...

projít na článek

Guyancourt 2015

Ve dnech 14. až 17. května tohoto roku navštívila delegace složená ze 14 žáků Základní školy v Rabasově ulici a šesti studentů Gymnázia Václava Beneše Třebízského francouzské město Guyancourt, které leží na jihozápadním okraji Paříže.

projít na článek

Operační program Zaměstnanost

Pokračovat ve čteníThe post Operační program Zaměstnanost appeared first on Test Rostra.

projít na článek

Zaměstnanost o.s. ukončilo první část vzdělávacích aktivit účastníků 1. běhu projektu IKAROS

Zaměstnanost o.s. ukončilo vzdělávací aktivity účastníků 1. běhu projektu IKAROS a vybraní účastníci budou pokračovat dalším vzděláváním – profesními rekvalifikacemi.

projít na článek

Zaměstnanost o.s. dokončilo první část vzdělávacích aktivit účastníků 2. běhu projektu IKAROS

Zaměstnanost o.s. dokončilo vzdělávací aktivity účastníků 2. běhu projektu IKAROS a vybraní účastníci budou pokračovat dalším vzděláváním - profesními rekvalifikacemi.

projít na článek

Zaměstnanost o.s. zahájilo realizaci projektu IKAROS

Občanské sdružení Zaměstnanost o.s. zahájilo 1. května 2012 realizaci projektu IKAROS. Cílem projektu IKAROS je vytvoření nových pracovních míst ve stavebnictví a jejich obsazení dlouhodobě nezaměstnanými uchazeči o zaměstnání do 25-ti let věku s nízkou ú

projít na článek