Zákaz konkurence jednatele s.r.o.

najdipravnika.online Zákaz konkurence patří mezi základní zákonné povinnosti jednatele společnosti s ručením omezeným. Účelem zákazu konkurence je především ochrana společnosti před nežádoucím jednáním jednatele, které mohlo být v rozporu se zájmy společnosti jako takové.

projít na článek

Výběrové řízení na pozici jednatele ČRS, z. s.

Český rybářský svaz, z. s. vyhlašuje výběrové řízení na pozici jednatele ČRS, z. s. Přihlášky prodlouženy do 30. 4. 2019

projít na článek

Ing. Roman Heimlich, Ph.D.: nový jednatel ČRS, z. s.

Od 1. září 2019 se pozice jednatele ČRS ujímá Ing. Roman Heimlich, Ph.D. který ve funkci nahrazuje Ing. Jana Štípka, který odchází do plánovaného důchodu. Nového jednatele do funkce uvedl předseda ČRS Dr. Karel Mach.

projít na článek

Zákaz rybolovu na revíru 433 011 Chodovský potok 3

Od 19. 4. platí zákaz rybolovu na rybářském pstruhovém revíru 433 011 Chodovský potok 3, který tvoří VN Tatrovice. Zákaz je vyhlášen z důvodu bezpečnosti osob (sesuvy břehů) a plánovanému vypuštění nádrže.

projít na článek

Úmluva o ochraně lidských práv a základních svobod

Práva zaručená Úmluvou - stručný přehled • povinnost respektovat lidská práva (čl. 1) • právo na život (čl. 2) • zákaz mučení (čl. 3) • zákaz otroctví a nucených prací (čl. 4)...

projít na článek

Kdy se bránit zobrazování konkurence ve vyhledávání

Media Guru [online]. Dostupné z: https://www.mediaguru.cz/clanky/2023/05/kdy-se-branit-zobrazovani-konkurence-ve-vyhledavani/ The post Kdy se bránit zobrazování konkurence ve vyhledávání appeared first on Kučera & Associates.

projít na článek